Ministerie van Defensie

Academielezing door dr. Manon Andres

Datum: 17 maart 2010 Tijdstip: 19.30 tot 21.00 uur (zaal open om 19.00 uur) Locatie: Stassenzaal (gebouw H), Kasteel van Breda, Kraanstraat, Breda

Academielezing over de ervaringen van het thuisfront van uitgezonden militairen.

Aanmelden

Wie belangstelling heeft, kan zich voor deze lezing opgeven bij mevrouw Doove-van Ingen of mevrouw Patrick op (076) 527 32 26 of per e-mail: academielezingen@nlda.nl. Het is verplicht zich van te voren aan te melden, want het aantal plaatsen is beperkt. De lezing is gratis.

Aangemelde deelnemers dienen zich met een geldig identiteitsbewijs te melden bij de wacht aan de Kraanpoort (de hoofdingang van het complex).

Faculteit Militaire Wetenschappen

De Faculteit Militaire Wetenschappen, onderdeel van de Nederlandse Defensie Academie (NLDA), verzorgt het wetenschappelijk onderwijs binnen Defensie. Hoogleraren, onderzoekers en docenten van de faculteit houden zich bezig met de theorie en de praktijk binnen de krijgsmacht en brengen die kennis over op toekomstige officieren. Met de Academielezingen wil de faculteit iedereen die daar belangstelling voor heeft, deelgenoot maken van de vraagstukken waaraan zij dagelijks werkt.