RTL Group

Nieuw Look Of Love brengt vuur terug in uitgedoofde liefdesrelaties

Goed nieuws voor stellen die het niet meer zien zitten en bij wie de liefde die er ooit was ten onder dreigt te gaan aan sleur. In het nieuwe RTL 4-programma Look Of Love bundelen mister love Robert ten Brink en image queen Dyanne Beekman vanaf woensdag 17 maart hun krachten om vastgelopen liefdesrelaties vlot te trekken.

Robert en Dyanne combineren hun specialismen en zetten in Look Of Love alles op alles om liefdes te redden die op de rand van de afgrond balanceren. Hun aanpak is soms confronterend, dan weer ontroerend, maar bovenal emotioneel. Dagenlang delen Robert en Dyanne lief en leed met de koppels. De kandidaten wordt een spiegel voorgehouden en ze laten hun hart spreken als nooit tevoren. Waar ging het mis, hoe zien de partners zichzelf en elkaar en wat willen ze kwijt in een ultieme liefdesbrief? De gesprekken met Robert en Dyanne maken veel emoties los en de kandidaten maken een enorme ontwikkeling door. Ook een stralende look mag niet ontbreken bij de nieuwe start.

In de eerste aflevering staan Wendy (37) en Edgar (39) uit Velp centraal. Op het eerste gezicht lijkt hun relatie ideaal. Ze zijn al 19 jaar samen, hebben het financieel goed en vormen met hun twee kinderen het perfecte gezinnetje. Maar schijn bedriegt en achter de facade van een happy family schuilt een stormachtige relatie. Natuurlijk kent iedere relatie pieken en dalen, maar bij Wendy en Edgar loopt het de spuigaten uit. Vorig jaar woonde Edgar zelfs een paar maanden ergens anders. Wendy schreef een brief waarin ze vertelt dat hun liefde is bedekt met een dikke laag stof. De vonk moet terug en Robert en Dyanne gaan aan de slag. De week die Wendy en Edgar gescheiden van elkaar doorbrengen gaat hen niet in de koude kleren zitten. De confrontatie met zichzelf en de rol die ze spelen in hun steeds slechter wordende relatie valt hen zwaar. Tegelijkertijd gaan ze, ieder voor zich, inzien hoe ze de liefde die er in de verte nog is kunnen benutten. Er moet een eind komen aan verwijten, Wendy moet leren loslaten en Edgar realiseert zich dat hij er op cruciale momenten niet is geweest. Of Dyanne en Robert erin slagen de liefde nieuw leven in te blazen? Dat zal blijken als Wendy en Edgar elkaar na een week weer zien.

Uitzending RTL 4: wekelijks, vanaf woensdag 17 maart, tussen 21.30 en 22.30 uur

Website: rtl.nl/lookoflove

---

Noot aan de redactie: een foto is op te vragen via fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Onno Posthuma, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718667 of onno.posthuma@rtl.nl.