Gemeente Almere

Almere Poort gaat voor samen schoon!

17-03-2010

Nederland Schoon Van 15 tot en met 20 maart is het de Week van Nederland Schoon. Almere zet zich dit jaar ook enthousiast in. Zo maken scholieren van verschillende scholen in de stad de omgeving van hun school schoon. Ook in Almere Poort zijn een aantal activiteiten op touw gezet. Zo hebben o.a. bewoners, bouwbedrijven en ambtenaren de handen in een geslagen om samen het vuil in de stadsdeel tegen te gaan.

Woensdag 17 maart vertrekt om 09:00 een groot gezelschap - bestaande uit bewoners van het Homeruskwartier, bouwbedrijven, medewerkers van de Nuon, scholieren, ambtenaren en medewerkers van het beveiligingsbedrijf in Almere Poort - vanaf de bouwkeet in het Homeruskwartier het gebied in om afval te ruimen. Naast stadsreiniging die voor de afvalbakken en de knijpers zorgt, leveren veel deelnemers ook materiaal aan die voor deze sympathieke actie benodigd zijn.

Ook scholen in Almere Poort doen mee!

Donderdag 18 maart zetten de basisscholen de Poort, de Droomspiegel en de Kleine Wereld - gewapend met vuilniszakken en afvalprikkers - zich in om de omgeving rond hun school schoon te maken.

Routekaart

De Bouwkeet bevindt zich in het Homeruskwartier in Almere Poort ( Zie: "U staat hier" op de kaart)

Bijlage(n)


* Kaart Almere poort

Winter 2009