KNHS

Kaartverkoop 62ste CHIO Rotterdam van start
17 maart 2010
logo chio rotterdam

Vanaf vandaag zijn via de website www.chio.nl kaarten te bestellen voor het 62ste CHIO Rotterdam, dat van 16 tot en met 20 juni plaatsvindt in het Kralingse Bos. Vanwege de enorme belangstelling voor de Kür op Muziek op zaterdagavond heeft de organisatie besloten om dit jaar speciale Kür kaarten te creëren.

Het veilige online bestelsysteem biedt toeschouwers de mogelijkheid hun kaarten thuis vooraf met korting te bestellen. De kaarten voor woensdag, donderdag, vrijdag en zondag geven de gehele dag toegang tot het terrein van het CHIO Rotterdam en zijn geldig voor alle rubrieken. Voor de zaterdag zijn verschillende kaarten voor overdag, 's avonds en een combinatie daarvan beschikbaar. Een passe-partout geeft alle vijf de dagen toegang tot het terrein inclusief een zitplaats voor de Kür op Muziek.

Zeker nu de bondscoaches in aanloop naar de Wereldruiterspelen in Kentucky in september het CHIO Rotterdam hebben uitgekozen als officieel observatiemoment, verwachten we tijdens de belangrijke rubrieken een uitverkocht huis, aldus Leendert Bikker, bestuurslid CHIO Rotterdam. Daarnaast was het optreden van de Nederlandse dressuurtop vorig jaar tijdens de Kür een adembenemend moment waar iedereen vol verwachting voor terug zal komen dit jaar.

Over het CHIO
Het CHIO Rotterdam presenteert een gevarieerd hippisch programma met spring- en dressuursport op internationaal topniveau. Deze rubrieken waar de hippische top aan start komt worden afgewisseld door shownummers, nationale rubrieken en topentertainment dat verzorgd wordt door hoofdsponsor LSI project investment uit Rotterdam. Het evenement zal in 2010 van 16 tot en met 20 juni voor de 62ste keer plaatsvinden op de sfeervolle locatie in het Kralingse Bos in Rotterdam.