Gemeente Alkmaar


Prijsvraag Alkmaar heeft Antwoord

Via www.alkmaar.nl geeft gemeente Alkmaar antwoord op veel vragen. Ook zijn veel zaken direct online te regelen. Grofvuil aangeven, een GBA uittreksel bestellen of een adreswijziging melden? Het kan direct via de website.

Win!
Weet u hoeveel producten direct via de website aan te vragen of te regelen zijn? Doe dan mee aan de prijsvraag! Komende periode verschijnt in elke Stadskrant (verschijnt op woensdag in de oneven weken) een nieuwe prijsvraag. Het antwoord op de vraag is te vinden op deze website. Voor de oplettende deelnemers is er ook een bonusvraag. Mist er bepaalde informatie of klopt er iets niet op de site? Vertel het ons! Zo kunt u ons helpen om de website te verbeteren.

Meedoen? Ga direct naar de prijsvraag>>

Alkmaar heeft Antwoord

Gemeente Alkmaar breidt haar digitale dienstverlening uit. Steeds meer producten en diensten zijn via het digitale loket online aan te vragen. U kunt 24 uur per dag, zeven dagen per week terecht op de website. U hoeft geen afspraak te maken. U regelt alles zelf online. Dat is snel, eenvoudig en wel zo flexibel.

Wilt u direct naar het overzicht van producten en diensten? Lees dan meer>>

Wat is Antwoord©?
Het concept Antwoord© is het plan van de overheid dat gemeenten het aanspreekpunt voor burgers en bedrijven zijn voor al hun vragen aan de overheid. Uiterlijk in 2015 moeten gemeenten antwoord geven op de meest gestelde vragen van burgers aan de overheid. Dit kunnen zeer uiteenlopende vragen zijn. Wanneer de gemeente een vraag niet kan beantwoorden, verwijst zij u door naar de juiste persoon of instantie die dat wel kan. Door alle overheidsinformatie op één punt te verzamelen, kunnen vragen gemakkelijker en sneller beantwoord worden. En de burger weet altijd waar hij terecht kan met vragen.