SGP


17 - 03 - 10 | SGP Doet op de Mèkkerstee in Ouddorp

SGP DOET: Kamerfractie op geitenboerderij

De SGP-fractie in de Tweede Kamer steekt vrijdag de handen uit de mouwen op (zorg)boerderij âDe Mekkersteeâ in Ouddorp. Fractievoorzitter Bas van der Vlies gaat aan het werk in de stal. Opvolger Van der Staaij laat als kelner zân gezicht zien in de keuken en het restaurant.

De SGP doet mee aan NL DOET, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Vrijwil-ligerswerk past in de filosofie van de SGP. Denk aan het mantelzorgcompliment dat op initiatief van Van der Vlies is ingevoerd. In de SGP-achterban hoort vrijwilligers-werk er gewoon bij, of dat nu is via kerkelijke instellingen of voor christelijke hulpor-ganisaties.

De keus van de SGP is gevallen op vrijwilligerswerk op een geitenboerderij annex arbeidstrainingscentrum. Daarmee wil de Kamerfractie van Van der Vlies ook een hart onder de riem steken van de geitenboeren die het in de afgelopen weken zwaar te verduren hebben gekregen als gevolg van de q-koorts.

Het complete Haagse fractieteam hoopt vrijdag op Goeree van de partij te zijn: ka-merleden en medewerkers. Van der Vlies staat met zijn laarzen in de mest van de stal, Van der Staaij gaat in de bediening in het restaurant. De medewerkers doen hun best in de kaasmakerij, de keuken en de inpakafdeling.

Datum: 19 maart 2010
Plaats: Ouddorp
Adres: Hofdijkseweg 34
Tijd: 10.00-12.00
www.SGP.nl
www.demekkerstee.nl

Nadere informatie:
Menno de Bruyne, voorlichter SGP-fractie, 06 1254 1741