Diederik Samsom neemt nieuwe zieNu in ontvangst

17/03/2010 17:15

oohIsee B.V.

Persbericht

Contact:

Moritz Kooistra

tel +32643900943

moritz@zienu.nl

www.zienu.nl

oohisee overhandigt zieNu Remote aan Diederik Samsom

Den Haag, 16 maart 2010 - oohisee bv, een Nederlands uitvinders- en productiebedrijf, overhandigt Diererik Samsom haar nieuwste zieNu product, de zieNu Remote. Het draadloze display laat precies zien hoeveel WATT een huishouden verbruikt.

Met die eenvoudige informatie wordt besparen op het elektriciteitsverbruik gestimuleerd. Met het eerste model van zieNu, de zieNu Base, ontdekte Diederik Samsom dat zijn CV pomp wel erg veel stroom verbruikte. Vervanging leverde dan ook op de langere termijn een flinke besparing op. "Dat is ook precies het idee van zieNu", zegt Moritz Kooistra, directeur van oohisee; "Geef mensen inzicht in hoeveel WATT hun huishouden nu verbruikt en dan komt de besparing vanzelf."

Diederik Samsom; "De zieNu Base hangt naast de meterkast en daardoor je zie 'm toch minder dan een draadloos display wat overal geplaatst kan worden."

oohisee bv ziet Diederik, als prominent voorvechter voor een duurzame samenleving, als ambassadeur bij uitstek voor het zieNu concept.

Als we graag willen besparen zullen we moeten beginnen met weten wat we NU verbruiken.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.zienu.nl