Ingezonden persbericht


P E R S M E D E D E L I N G

Ronald McDonald Centre in Amsterdam bijna klaar

KÄRCHER DRAAGT ZIJN STEENTJE BIJ.

16 maart 2010 - Het Ronald McDonald Centre in Amsterdam is het eerste sport- en spelcentrum in West-Europa voor kinderen en jongeren met een handicap of chronische aandoening. Met man en macht is ruim twee jaar lang gewerkt aan de bouw van het enorme complex. Maar nu is de eindstreep in zicht. Toen men onlangs van start ging met de binneninrichting was het ook tijd voor Kärcher om in actie te komen.

Grote schoonmaak
Al geruime tijd is Kärcher officiële sponsor van het Ronald McDonald Kinderfonds. Zo ondersteunt Kärcher de organisatie door de levering van schoonmaakapparatuur voor de verschillende Ronald McDonald-huizen in het land. Ook naar aanleiding van de bouw van het Ronald McDonald Centre nam Kärcher zijn verantwoordelijkheid. Voor het onderhoud van de gloednieuwe sport- en spelaccommodatie leverde de reinigingsspecialist twee gloednieuwe B 80 W Bp schrob-/zuigmachines. Beide toestellen zullen door schoonmaakbedrijf ISS worden ingezet voor de schoonmaak van het complex. De Kärcher-toestellen werden geselecteerd op advies van Descol Pulastic, de partner die instond voor het aanleggen van de sportvloeren. Deze vloeren, voorzien van belijningen in neon, stellen bijzondere eisen op het vlak van reiniging.

Totaalpakket
In overleg met het team van ISS Cleaning Service kozen de exploitatieverantwoordelijken van het Centre trouwens een totaalpakket van reinigingsmachines. Dat pakket bestaat uit een BR 30/4 C, een BR 40/10 C Adv (compacte schrob-/zuigmachines), een BD 17/5 C (trappenreiniger), een HD 6/15 CX+ (koudwater hogedrukreiniger), een Puzzi 100 Super (tapijt- en bekledingsreiniger) en twee NT 45/1 Tact (nat- en droogzuigers). Al deze toestellen leverder Kärcher aan een speciale prijs. Een inspanning die Kärcher graag over heeft voor dit hartverwarmende project!

Op de foto (vlnr):
Ralph de Kleijn (exploitatiemanager Ronald McDonald Centre), Joyce van Riemsdijk (business unit manager ISS) en Edwin Goosen (Kärcher).