Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Registratie geopend voor Red Hat Summit en JBoss World

Amersfoort, 17 maart 2010 - Red Hat, Inc. (NYSE: RHT), de toonaangevende leverancier van opensourceoplossingen, kondigt vandaag aan dat de registratie voor Red Hat Summit en JBoss World 2010 is geopend. De Red Hat Summit en JBoss World vinden van 22 tot en met 25 juni plaats in het Seaport World Trade Center in Boston. Deelnemers leren meer over de laatste ontwikkelingen van open souce cloud computing, platform, virtualisatie, middleware en management technologieën.

Aanwezigen kunnen profiteren van technische en business sessies, hands-on labs en demo's, customer case studies, keynotes, netwerkmogelijkheden en directe samenwerking met engineers van Red Hat.

De Red Hat Summit-agenda bevat de volgende tracks: What's New, What's Next, Open Source for IT Leaders, Decoding the Code en In the Weeds. De JBoss World tracks omvatten: Enterprise Insights; Optimize, Secure and Manage; en Developer Insights. Tevens is er een gezamenlijke track over hoe open source cloud technologieën kunnen zorgen voor flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenbesparingen voor IT-infrastructuren.

"Red Hat Summit en JBoss World worden georganiseerd om de gebruikersgemeenschap te versterken en te laten groeien en om de voordelen van het gebruik van opensourcesoftware te tonen," aldus Paul Cormier, executive vice president en president, producten en technologieën bij Red Hat. "De evenementen bieden deelnemers de mogelijkheid te netwerken met collega's, met Red Hat executives te discussiëren en meer te leren over de nieuwste oplossingen van Red Hat en JBoss."

Nieuw aan het evenement van dit jaar is het gastheerschap van belangrijke leden van de JBoss.org community van JUDCon, JBoss Users en Developer Conference, op 21 juni 2010. JUDCon is een evenement van ontwikkelaars, voor ontwikkelaars. De technische presentaties richten zich op JBoss.org community projecten en aanverwante technische onderwerpen voor ontwikkelaars. Kijk voor meer informatie op: www.jboss.org.

Er zijn verschillende kortingsperscentages voor bezoekers: 20 procent korting voor personen die voor 1 mei 2010 registreren, 25 procent korting voor alumni, groepen, voor overheidspersonen en mensen van universiteiten. De registratie biedt toegang tot alle sessies en netwerkevenementen van zowel de Red Hat Summit als JBoss World. Daarnaast zijn alle maaltijden inbegrepen. Registeren voor Red Hat Summit en JBoss World kan via: www.theredhatsummit.com. Volg Red Hat Summit 2010 op twitter via http://twitter.com/RedHatSummit.

Kijk voor meer informatie over Red Hat, op www.redhat.com. Meer nieuws is te vinden op www.press.redhat.com.