Ingezonden persbericht


Twinfield verscherpt real-time inzicht in financiële situatie organisaties

Twinfield biedt uitgebreide en gedetailleerde financiële rapporten op maat

Hoevelaken, 17 maart 2010 - Twinfield, pionier en marktleider op het gebied van online administraties, komt met verscherpt real-time inzicht in de boekhouding door de introductie van een nieuwe functie voor het zelf ontwerpen van rapportages. Hierdoor gaan Twinfield-gebruikers veel tijd besparen en beter inzicht krijgen in hun boekhouding.

Vanuit deze nieuwe, interactieve functie krijgen gebruikers de mogelijkheid om zelf bestaande rapporten aan te passen of naar eigen inzicht nieuwe rapporten te creëren. Met deze nieuwe manier van rapporteren kan vanuit ieder rapport worden ingezoomd op de oorspronkelijke boeking, waaronder het gekoppelde bewijsmateriaal zoals een kopie inkoopfactuur of de scan van een bon. Het is ook mogelijk om vanuit de rapporten naar oorspronkelijke boekingen te gaan en daarin direct correcties door te voeren. Met deze laatstgenoemde unieke functie kunnen gebruikers veel tijd besparen en wordt het administratieproces nog eenvoudiger en efficiënter. Accountants en hun zakelijke klanten krijgen daarnaast een veel beter inzicht in hun financiële gegevens.

"In samenwerking met een aantal gebruikers hebben wij deze functie ontwikkeld waardoor we direct inspelen op de wensen en eisen van de moderne online gebruiker. De accountant heeft echt zelf input geleverd," zegt André Kwakernaat, oprichter van Twinfield en onder andere verantwoordelijk voor Product Development. "De nieuwe functie is daarnaast uitvoerig getest door een kleine groep klanten die zeer enthousiast is over de mogelijkheden."

Voor de ingebruikname van de nieuwe module is geen installatie van updates vereist. Twinfield beheert de software en verwerkt updates voor haar gebruikers. Zij loggen enkel in via een beveiligde webomgeving en kunnen daar direct met de nieuwe module aan de slag.

Voor meer informatie over de nieuwe reporting module en om volledig op te hoogte te blijven van de activiteiten van Twinfield.gaat u naar www.twinfield.nl, abonneert u zich op de RSS newsfeed van Twinfield, of volgt u Twinfield via twitter: @Twinfield.

Over Twinfield
Twinfield International N.V. is dé marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa. Op dit moment worden er meer dan 80.000 administraties via Twinfield gevoerd in 22 landen. Online boekhouden via Twinfield betekent flexibel boekhouden; met abonnementsvormen voor zowel kleine- als grote organisaties. Twinfield gebruiken betekent ook efficiënt, veilig en direct informatie kunnen delen met een administratie- of accountantskantoor. Doordat Twinfield werkt als webtoepassing kan vanaf iedere plaats, op ieder gewenst tijdstip, via een veilige internetverbinding online gewerkt en gedeeld worden. Voor meer informatie over de diensten en het bedrijf bezoek: www.twinfield.nl.
Noot voor redacties


Voor meer informatie en beeldmateriaal (

Ingezonden persbericht