Ingezonden persbericht


Nieuwe radiofrequenties voor Sky Radio in Breda en Tilburg

Naarden, 17 maart 2010 | Sky Radio 101 FM verandert vandaag zijn frequentie in Breda en Tilburg. In Breda verhuist de zender van 101.6 FM naar 101.7 FM en in Tilburg van 101.8 FM naar 101.9 FM. Luisteraars in Brabant kunnen daardoor zonder hinderlijke storing genieten van het non-stop muziekstation.

Op deze nieuwe frequenties wordt het FM-signaal van Sky Radio minder gestoord door andere binnen- en buitenlandse zenders in de drukbezette, Brabantse ether. Met deze wijziging wordt gehoor gegeven aan een veelgehoorde klacht van Brabanders die Sky Radio vooral in de auto niet overal ongestoord konden beluisteren. Luisteraars in Breda en Tilburg en de omgeving daarvan zullen een direct merkbare verbetering van de ontvangst ervaren. De frequentiewijziging wordt door (auto-)radio's met RDS automatisch ingesteld. Voor Sky Radio luisteraars via de kabel verandert er niets.

Sky Radio 101 FM
Sky Radio 101 FM is de non-stop muziekzender van Nederland. Zonder dj's, met de meeste muziek en elk uur nieuws, weer en verkeersinformatie is Sky Radio 101 FM in heel Nederland in de ether te ontvangen tussen 101.0 FM en 101.9 FM, op de kabel, via internet, mobiele telefoon, Canal Digitaal op de Astra satelliet en Digitenne. Voor meer informatie over Sky Radio kijk op Skyradio.nl.

Sky Radio is onderdeel van de Sky Radio Group