Ingezonden persbericht


Dijkstra Voermans zoekt met Legal Intelligence

Rotterdam, 17 maart 2010

Dijkstra Voermans Advocatuur & Notariaat, een kantoor met circa 50 ervaren en talentvolle advocaten, juristen en (kandidaat) notarissen, met vestigingen in verschillende steden, heeft gekozen voor de dienstverlening van Legal Intelligence, de zoekmachine voor juridische professionals.

Voor Dijkstra Voermans is continue aandacht voor het kwalitatief verbeteren van de dienstverlening mede leidend in de keuze voor gereedschappen voor haar informatievoorziening. Zo kwam het kantoor terecht bij Legal Intelligence, dat via een geavanceerde, maar eenvoudig te gebruiken `zoekschil' het effectieve gebruik van grote aantallen juridische bronnen voor elke jurist mogelijk maakt.

Kees Branderhorst, kantoordirecteur van Dijkstra Voermans, zegt over de keuze voor Legal Intelligence: "Dijkstra Voermans streeft naar verhoging van haar kwaliteit om haar klanten op een nog betere manier van dienst te kunnen zijn. Alle ontwikkelingen binnen Dijkstra Voermans zijn daarop terug te voeren. In dit kader mag genoemd worden het aantrekken van kwalitatieve professionals, de invulling van het geografisch vestigingsbeleid (het onlangs openen van de vestiging in Amsterdam), gerichte business development vanuit een strategisch kader en natuurlijk een kwaliteitsslag op het gebied van Know How. Na ons op de markt te hebben georiënteerd en informatie van collega- gebruikers ingewonnen te hebben bleek Legal intelligence voor Dijkstra Voermans een partij die vanuit haar kwaliteits- en pragmatisch denken goed bij haar past. De keuze was toen snel gemaakt."


- einde bericht ­