Wednesday Danceday in nieuw danshuis voor Den Haag


Nieuw danshuis voor Den Haag

DEN HAAG, 20100316 -- Den Haag krijgt er met Wednesday Danceday in het Culturalis Theater een danshuis bij. Iedere woensdagavond kunnen dansers en dansliefhebbers in het theater terecht voor cursussen, workshops, verrassingsprogramma?s en vooral veel dansinspiratie. Hiermee is het Culturalis Theater dé ontmoetingsplek voor dansend Den Haag. Van maart tot en met april is er een cursus Urban Block en een cursus Bellywood. Daarnaast zijn er iedere woensdag losse workshops te volgen van Crosstown Den Haag, zoals Moderne dans en Capoeira.

Van 10 maart t/m 28 april kun je deelnemen aan de cursus Bellywood of Urban Block. Tijdens de Bellywoodcursus leer je het beste van Bollywood en bellydance te combineren. Tijdens het Urban Block leer je allerlei technieken als toprock, vloerwerk, poppin' en lockin' uit de hiphop en streetdance. Aan het eind van de cursussen, op 28 april, is er een spetterende eindpresentatie. Voor degene die zich niet voor een lange tijd wil binden, zijn er iedere woensdag workshops van Crosstown Den Haag. Zo is er op 17 maart de workshop Moderne dans: de kunst van vallen en opstaan, door Jasper Dzuki Jelen.

Ook word je iedere woensdag getrakteerd op een dansverassing tijdens de Smarties. Zo was er afgelopen woensdag een Skatedansdemonstratie door Europees kampioen Ayke van Os en is er op 17 maart een lezing Tribal fusion door Minka Kerkhoven.

Programma indeling
18.00 - 19.00 uur Vrij trainen
19.00 Inloop
19.15 - 19.30 uur Smarties (dansverrassing)
19.30 - 21.00 uur Workshops Crosstown Den Haag
19.30 - 21.30 uur Cursus Bollywood
19.30 - 21.30 uur Cursus Urban Block

Locatie : Culturalis Theater, Hobbemastraat 120 in Den Haag, tel. 070 445 28 08
Kosten : ¤ 3,- workshop en ¤ 24,- cursus (8 weken)
Leeftijd : vanaf 14 jaar

Aanmelden en informatie
Je kunt je t/m 23 maart inschrijven voor de cursus Bellywood of Urban Block. Stuur een mail naar kassa@culturalistheater.nl met daarin je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Geef duidelijk aan of je meedoet aan Bellywood of Urban Block. Wil je meedoen aan een workshop van Crosstown Den Haag, surf dan naar www.crosstowndh.nl.

Houd www.culturalistheater.nl goed in de gaten om te zien wat er nog meer gebeurt tijdens de Wednesday Danceday. Vanaf mei kun je bijvoorbeeld terecht voor een cursus Videoclip dans.





Ingezonden persbericht