René Kerp signeert zijn boek over attitude


Deelnemer van TV-programma 'geboren leiders' zet de zaak op 'Skerp'

AMERSFOORT, 20100305 -- Op 17 maart a.s. signeert René Kerp -ondernemer in Amersfoort en directeur van Kerp & Company - zijn nieuwe boek: 'Attitude, een mooi woord, maar wat heb jij daar nou aan?'.

Aanleiding voor dit boek is zijn ervaring als trainer en coach. In de dagelijkse praktijk ziet hij mensen worstelen met hun eigen denken. René daarover: " Ken je de uitdrukking de mens lijdt het meest door hetgeen hij vreest? Door beelden in ons hoofd kunnen we allerlei scenario's bedenken en afspelen, en over het algemeen kiezen we niet voor het meest gunstige."

Steeds vaker is er bij organisaties behoefte aan het veranderen van de attitude binnen het bedrijf. De huidige crisis situatie heeft hiervoor de noodzaak pijnlijk bloot gelegd. "Ons bedrijf groeit tegen de stroom van de crisis in. We hebben nu 25 Trainers/coaches in dienst en dat worden er alsmaar meer", aldus René.

Lange tijd heeft Rene Kerp getwijfeld of hij wel een boek zou schrijven over het onderwerp "attitude". De belangrijkste reden om te schrijven ligt bij de deelnemers aan zijn trainingen. "Er is vraag naar praktische literatuur over dit onderwerp en naar trainingsmateriaal, specifiek gericht op onze manier van werken", motiveert René de aanleiding om te publiceren.

Rene vervolgt: "In onze trainingen laten we deelnemers zelf doen en zelf ervaren. Als het inhoudelijk verhaal gaat over attitude moet je dat zelf beleven. Deelnemers zijn zo enthousiast over deze aanpak, dat ze hun ervaringen willen delen met hun naasten. Voor hen, die zichzelf en anderen willen bewegen tot een verandering van hun attitude is dit boek geschreven".

Het signeren van het boek "Attitude, een mooi woord, maar wat heb jij daar nou aan?", vindt plaats op 17 maart a.s. in het Postillion Hotel, Strandboulevard 3 te Putten (afslag Strand Nulde). Tijdens het signeren zijn er gratis minitrainingen waarbij de deelnemers attitude verandering zelf kunnen ervaren. Via deze link bit.ly/cSU9a8 kan men zich aanmelden. Bij aanmelding en deelname ontvangen deelnemers een gratis, gesigneerd exemplaar van het boek.

Over René Kerp.
René Kerp (1975) is directeur (en nog steeds vol actief als één van de trainers/coaches) van kerp&company (www.kerp.nl), een trainingsorganisatie gespecialiseerd in trainingen op het gebied van atttitude-aanscherping. Klanten van kerp&company zijn nationale én internationale bedrijven. René heeft zelf gewerkt voor bedrijven als KPN en IBM, waar hij diverse functies had in marketing, sales & management. Tevens heeft hij een MBA van de Henley Business School, waarvoor hij onderzoek heeft gedaan over het competitief en concurrerend vermogen van organisaties. René was deelnemer aan het televisieprogramma 'geboren leiders'(NCRV - 2009).

Kerp & Company