Muziekplatform Band on Demand blijft groeien


UTRECHT, 20100317 -- Het in januari gelanceerde platform BandonDemand.com geeft de muziekfan een tool in handen om zelf te beslissen welke artiesten er op de Nederlandse podia staan; Na twee maanden met initiatieven van onder andere Coen & Sander (3FM), de kijkers van Kijk Dit Nou! (TMF), 4000 subscribers en een succesvol debuut concert (Foreign Beggars), staat BandonDemand.com stevig op de kaart.

 "We zetten eigenlijk de muziekwereld op zijn kop en geven de fans de macht," zegt Levie Hofstee, bedenker en oprichter van BandonDemand. "Er is zo ontzettend veel goede muziek die nooit de poppodia haalt enkel en alleen omdat niemand de artiesten boekt. Grote boekingskantoren zijn vooral geïnteresseerd in de top 100 artiesten. Wij vinden dat zonde van al het talent en geven iedereen nu de kans te laten zien hoe groot hun fanbase is; is die groot genoeg, komen wij in actie en organiseert BandonDemand het concert."

Het eerste gerealiseerde concert van Foreign Beggars in Utrecht was een bijzonder succes. Met de groeiende community van inmiddels 4000 subscribers neemt het aantal concert initiatieven toe, met onder andere initiatieven van Coen & Sander (3FM) en van de kijkers van Kijk Dit Nou! (TMF). Kijk dus nu op www.bandondemand.com voor de nieuwste concert initatieven, meldt je aan en join the revolution!

Brand MKRS





Ingezonden persbericht