MMID ontwikkelt collectiemeubel voor TNT Post


Een modulaire en ordelijke oplossing voor het verzamelen van post

DELFT, 20100317 -- Om de dienstverlening richting haar klanten te optimaliseren heeft TNT Post ervoor gekozen eigen verkooppunten te openen. Het hoofdpostkantoor zal in zijn huidige opzet verdwijnen. De dienstverlening via de 250 hoofdpostkantoren wordt daarom verplaatst naar postkantoren van TNT Post in winkels. De overgang verloopt zeer succesvol. MMID droeg bij aan het succes door een modulaire en ordelijke oplossing voor de collectie van post te ontwikkelen.

De post van TNT Post wordt steeds vaker op locaties van derden verzameld. Zakelijke klanten kunnen terecht bij een toenemend aantal Staples Office Centers en consumenten kunnen hun postzaken onder andere in boekhandels en in supermarkten regelen. Om meer uniformiteit te krijgen in de uitstraling van deze postkantoren in winkels heeft TNT Post aan MMID gevraagd een postzakmeubel te ontwikkelen dat het gewenste imago van TNT Post uitdraagt. Daarnaast lag de focus van het project op veiligheid en gebruikersgemak.

Robuust en betrouwbaar
MMID ontwikkelde een solide postzakmeubel voor de collectie van brievenbuspost. Het
postzakmeubel is vervaardigd uit gevacuümvormd ABS en afgewerkt met plexiglas, waardoor het product de hoogwaardige uitstraling krijgt die bij TNT past. De robuustheid van het meubel zorgt ervoor dat de perceptie van veiligheid van de gebruiker wordt versterkt. De klant moet immers het gevoel krijgen dat de post in vertrouwde handen van TNT Post is. Bij het ontwerp is uitgegaan van de bestaande postzakken, zodat er geen aanpassingen nodig zijn in de logistiek van TNT Post. De collectiemeubels worden inmiddels met veel succes gebruikt in onder andere de Bruna.

Nieuwsgierig?
Kijk voor meer informatie op www.mmid.nl.





Ingezonden persbericht