Ontwerpen, bouwen en beheren pijlers van Bouw & ICT

Persbericht
Utrecht, 17 december 2009

Ontwerpen, bouwen en beheren zijn de drie pijlers van de vakbeurs Bouw & ICT 2010. Ruim 60 exposanten brengen de nieuwste ontwikkelingen en trends glashelder in beeld. Reductie van faalkosten, de juiste mensen op de juiste plaats, het stroomlijnen van processen, korte levertijden en betere communicatie tussen alle partijen in het bouwproces, zijn de onderwerpen die centraal staan op Bouw & ICT. Het evenement wordt gehouden op woensdag 17 en donderdag 18 maart 2010 in Jaarbeurs Utrecht.
De zesde editie van deze vakbeurs wordt gevuld met innovaties, paviljoens en dagelijkse congressen en seminars. Bouw & ICT bundelt dit jaar de krachten met de BIMCaseweek. Dit evenement heeft als doel het werken en opdoen van ervaringen met BIM, Bouw Informatie Model, te bevorderen. Bezoekers kunnen zich uitgebreid informeren over BIM in de stands op de beurs en door het volgen van een van de rondleidingen over de BIMCaseweek. Het evenement vindt plaats van 15 tot en met 18 maart 2010 in Jaarbeurs Utrecht en wordt afgesloten met een prijsuitreiking voor de strijdende teams op donderdagmiddag 18 maart om 15.00 uur in de seminarzalen. Voor een bezoek aan Bouw & ICT en de BIMCaseweek ga naar: www.bouw-en-ict.nl.

Noviteiten en paviljoens
Bouw & ICT biedt naast de vele noviteiten diverse paviljoens zoals de CIB Integratie Lounge en het NetwIT Woningcorporatie paviljoen. Dagelijkse congressen/seminars zijn onder andere, 'Verdieping' NeVap, BNA Academie, Bouwend Nederland en NL Ingenieurs.

Data en openingstijden
Woensdag 17 en donderdag 18 maart 2010 van 10.00 - 17.00 uur

Locatie
Jaarbeurs Utrecht, hal 5

Informatie
www.bouw-en-ict.nl

Entree
Gratis via uitnodigingskaart van een exposant of gratis via voorregistratie op www.bouw-en-ict.nl.


Noot voor de redactie (