Gemeente Berkelland


Needs industrieterrein Wheemergaarden en omgeving opnieuw ingericht

Het plan bestaat om het industrieterrein Wheemergaarden en de aanliggende woonstraten opnieuw in te richten. Binnen het gebied Haaksbergseweg-Oude Eibergseweg en Parallelweg wordt het riool vervangen door een gescheiden rioolstelsel. De wegen worden ook opnieuw ingericht. In de woonstraten komt een klinkerbestrating. De straten op het industrieterrein krijgen een asfaltverharding. Zo ontstaat er een duidelijke scheiding tussen industrie en woonwijk. Het plan ligt ter inzage en wordt gepresenteerd tijdens inloopbijeenkomsten op 17 maart voor bedrijven en 18 maart voor bewoners bij de Vijfsprong in Neede.

Voorlopig ontwerp

Het voorlopig ontwerp ligt vanaf dinsdag 23 februari tot woensdag 6 april 2010 tijdens openingstijden ter inzage in de Gemeentewinkel aan de Marktstraat 1 in Borculo en in het Servicepunt aan de Hofmaat 2 in Neede.

Inloopbijeenkomsten

Dit plan wordt gepresenteerd tijdens twee inloopbijeenkomsten op woensdag 17 maart vanaf 17.00 tot 20.00 uur in restaurant De Vijfsprong aan de Haaksbergseweg in Neede. Deze avond is bedoeld voor bedrijven. De tweede bijeenkomst, speciaal voor bewoners, is op donderdag 18 maart, vanaf 17.00 tot 20.00 uur ook in restaurant de Vijfsprong.

Zienswijze

Belanghebbenden kunnen tot woensdag 6 april hun zienswijze zowel mondeling als schriftelijk naar voren brengen. Schriftelijk: door een brief te schrijven aan het college van burgemeester en wethouders van Berkelland t.a.v. Ruimte en Projecten, Postbus 200, 7270 HA Borculo. Mondeling: door een afspraak te maken met de heer J.H.W. Onstein, telefoon 0545-250 270.

Wijk/regio Neede
Mutatiedatum 22/02/2010