Ingezonden persbericht


OOK SIEM EN LUUK DE JONG IN SPORTCAFÉ TERBORG TOERNOOI

Beste mediavertegenwoordiger,

Naast Ronald Koeman en Graafschaptrainer Darije Kalezic hebben ook de voetballende broers Siem en Luuk de Jong toegezegd om als tafelgast aanwezig te zijn bij het besloten Sportcafé van het Terborg Toernooi 2010.

Beide broers De Jong zijn opgegroeid in de Achterhoek en hebben de jeugd van De Graafschap doorlopen. FC Twente-aanvaller Luuk nam in 2008 nog deel aan het Terborg Toernooi. Zijn oudere broer Siem (AFC Ajax) is international van Jong Oranje.

Het Sportcafé heeft woensdag 17 maart 2010 plaats en wordt gehouden in de kantine van sporthal De Paasberg in Terborg, gelegen naast de voetbalvelden van voetbalvereniging Terborg. De presentatie deze avond is in handen van Vidal Horjus (Optimaal FM en Graafschap TV). De aanvang van het Sportcafé is om 20.00 uur, de inloop is vanaf 19.30 uur.

Aansluitend aan het Sportcafé zal de loting van het Terborg Toernooi 2010 plaatsvinden. Het Terborg Toernooi wordt het weekeinde na Hemelvaartsdag gehouden: vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 mei 2010.

De Nederlandse clubs Ajax, AZ, FC Twente en De Graafschap zijn inmiddels verzekerd van deelname. Tijdens de loting zullen de overige deelnemers van het Terborg Toernooi 2010 bekend worden gemaakt.

KIJK OOK OP : WWW.TERBORGTOERNOOI.NL


---