Gemeente Best

Bestwijzer in Top 3 van Nederland

12-03-2010

Donderdag 11 maart jl. heeft de gemeente Best te horen gekregen dat Bestwijzer behoort tot de top 3 van Wmo-loketten in Nederland. Dit is de uitkomst van een onderzoek dat geïnitieerd is door Stichting Vraagwijzer Nederland. Woensdag 17 maart a.s. wordt de volgorde van de top 3 en de argumentatie voor deze rangschikking bekendgemaakt.

Onderzoek
De afgelopen weken hebben de Wmo-loketten in Nederland deelgenomen aan de Wmo-loket Top 100. Stichting Vraagwijzer Nederland heeft het onderzoek geïnitieerd en de gegevens verzameld van alle Wmo-loketten in Nederland om deze te analyseren en op een transparante manier te wegen. Het resultaat is de Wmo-loket Top 100. In het onderzoek stonden onder andere de volgende thema's centraal: openingtijden, toegankelijkheid, locatie, opzet van en functies in Bestwijzer.

Bestwijzer
Ook Bestwijzer heeft hier aan deelgenomen. Bij het beantwoorden van de vragen is rekening gehouden met alle dienstverlening in Bestwijzer. Ook het Wmo-loket van de gemeente is gehuisvest in Bestwijzer. Bestwijzer een uniek samenwerkingsverband tussen de gemeente en 20 organisaties, en is actief is op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Voor u betekent dit initiatief dat u op één adres terecht kunnen voor informatie, advies en ondersteuning op de genoemde terreinen.

---