Gemeente Winterswijk


Inloopavond nieuwbouw De Driemark op woensdagavond 17 maart

12 maart 2010

Tussen station Winterswijk en de Parallelweg verrijst in de nabije toekomst de nieuwe Driemark. Op 17 maart organiseert de gemeente in samenwerking met De Driemark een inloopavond waar een ieder zich kan laten informeren over de plannen voor de school en de bijbehorende sporthal. Ook de ideeën omtrent de inrichting van de openbare ruimte rondom de school worden toegelicht. De inloopavond vindt plaats van 19.00 tot 21.00 uur in het gemeentekantoor aan de Stationsstraat 25.

Vertegenwoordigers van de gemeente en De Driemark zijn op 17 maart aanwezig om informatie te verstrekken over de stedenbouwkundige planopzet, het ontwerp van de school en de sporthal, de inrichting van deze gebouwen en de plannen voor de inrichting van de openbare ruimte. Er is volop de gelegenheid tot het stellen van vragen. In de hal van het gemeentekantoor staat een maquette van de nieuwbouw.

De leerlingen van scholengemeenschap De Driemark krijgen nu les verspreid over drie locaties in Winterswijk. In de eerste helft van 2012 moet de nieuwe school, waar alle 1400 leerlingen worden ondergebracht, klaar zijn. De school kan dan in de zomervakantie van dat jaar verhuizen naar het nieuwe onderkomen.