Ingezonden persbericht


-PERSBERICHT-

GLOEDNIEUW MYSTERIE VAN 'HET HUIS ANUBIS' MORGENAVOND VAN START

OP NICKELODEON

DIT NAJAAR 'HOUSE OF ANUBIS' BIJ NICKELODEON USA

Amsterdam, 16 maart 2010

Vanaf morgen zendt Nickelodeon Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard uit. Een gloednieuwe reeks van de spannende mysterie-soap, waarin een compleet nieuwe cast haar opwachting zal maken. Voorafgaand aan de eerste extra-lange aflevering zal de film Anubis: Het Pad der 7 zonden worden uitgezonden.

Sterre, Pim, Marcel, Anastacia en Raphael, zijn de nieuwe bewoners van Het Huis Anubis en komen er langzamerhand achter dat zij niet voor niets op deze plek beland zijn. Sterker nog, deze vijf zullen ontdekken dat ze uitverkoren zijn om het kwaad te bestrijden.

House of Anubis
Het succes van Het Huis Anubis blijft niet alleen beperkt tot Nederland. In het najaar zal de remake van Het Huis Anubis, House of Anubis, ook worden uitgezonden op Nickelodeon US. Onder de titel 'Das Haus Anubis' is sinds oktober 2009 al een remake met Duitse acteurs te zien op Nickelodeon Duitsland. In Zweden & Mexico is intussen een gedubde versie van de Nederlandse serie te zien.

"Wij zijn ontzettend trots dat Het Huis Anubis is opgepikt door Nickelodeon US", aldus Kaja Wolffers, VP Nickelodeon Nederland. "Het is de eerste keer dat een project van buiten de US is opgepakt door onze 'moeder' en daarmee is het de kroon op het werk dat wij samen met Studio 100 de afgelopen jaren hebben geleverd. Wij feliciteren Nick US en Studio 100 met hun samenwerking en rekenen er op dat de serie na Nederland, Duitsland en Zweden nu ook in de US en daarbuiten een megasucces wordt!"

De film Anubis: Het Pad der 7 zonden: morgenavond om 17.35 uur

Eerste extra-lange uitzending van Het Huis Anubis en de Vijf van het Magische Zwaard: morgen om 19.05 uur

www.nickelodeon.nl

-EINDE BERICHT-

Stel je geen prijs op berichten van MTV Networks of een van onze zenders (MTV, Comedy Central, Nickelodeon, TMF)? Graag verzoeken wij je dan een e-mail te sturen aan pers@mtvne.com onder vermelding van afmelding.