LLiNK

Rotterdam, 16 maart 2010


-PERSBERICHT-

LLiNK OBA Live ontvangt Michiel Borstlap

In het LLiNK radio 5 programma OBA Live ontvangt presentator Teun van de Keuken op woensdag 17 maart jazzpianist en componist Michiel Borstlap. Met zijn nieuwe album, SOLO 2010, laat hij een nieuwe kant van zichzelf zien.

Bij Michiel Borstlap weet je nooit precies wat je kunt verwachten: hij componeerde de eerste Arabische opera ooit, maar hij speelt ook op blues geënte jazz, pop en soms een aria. Om te kunnen maken wat hij wil, is hij niet vies van commercie. Teun van de Keuken spreekt met hem over zijn nieuwe album, SOLO 2010. Boswachter André Wels komt langs om te vertellen wat er tijdens de lente allemaal verandert in het bos.

Daarnaast in de uitzending een kijkje in De Wereld van LLiNK. Barbara Kathmann werpt een kritische blik op duurzame ontwikkelingen. Chef Kunst en Cultuur Carel Alphenaar vertelt ons welke nieuwe voorstellingen de moeite van het bekijken waard zijn.

OBA Live

OBA Live is het radioprogramma over cultuur, maatschappij en politiek, live vanuit de Openbare Bibliotheek Amsterdam. Op werkdagen is het te beluisteren op Radio 5 van 19:00-21:00 uur en live te bekijken via www.obalive.nl. Omroep LLiNK verzorgt de uitzendingen van maandag (Pieter Hilhorst) en woensdag (Teun van de Keuken).

LLiNK
LLiNK wil met haar programma's op radio, televisie, internet en met haar overige activiteiten zoveel mogelijk kijkers, luisteraars en leden informeren, inspireren en activeren om een bijdrage te leveren aan een duurzame, eerlijke en zorgzame wereld.


Noot voor de redactie,

LLiNK