Persbericht

MphasiS introduceert wereldwijd commando- en controlecentrum IT-dienstverlener breidt mogelijkheden voor infrastructuur outsourcing uit

Amsterdam, 17 maart 2010 - MphasiS, een toonaangevende IT-dienstverlener, introduceert een wereldwijd commando- en controlecentrum in het Indiase Pune. Het 'Global Command and Control Center' (GCCC) breidt de infrastructuur outsourcing mogelijkheden van MphasiS verder uit en verbreedt de service aan klanten in Europa, India, de Verenigde Staten en APAC.

Het GCCC van MphasiS is een geïntegreerd infrastructuur outsourcing service-platform dat Remote Infrastructure Monitoring (RIM) biedt. Het omvat een consistente remote monitoring van de wereldwijde IT-infrastructuur, beveiliging en netwerkactiviteiten.

Het GCCC integreert industriële kennis, een tooling framework, een bewezen methodologie voor IT-diensten en innovatieve managementtechnologie om zo de beste RIM-diensten te bieden. Het RIM-platform van MphasiS maakt gebruik van de HP toolset, gecombineerd met een hoogwaardige infrastructuur en vakkundig personeel in Pune. Met een sterk oplossinggedreven aanpak en een focus op verwachte resultaten, zal de GCCC-service klanten beïnvloeden. Het zorgt ervoor dat ze flexibeler en ontvankelijker worden, risico's beter kunnen managen en kosten reduceren.

"Het GCCC is een belangrijke toevoeging op het al uitgebreide RIM-portfolio van MphasiS en vergroot onze infrastructuur outsourcing mogelijkheden. Deze belangrijke investering helpt klanten om de uitgebreide end-to-end diensten in het RIM-domein te benutten. Daarnaast zal het onze directe verkoop opschroeven. Het GCCC maakt een sterke speler van MphasiS in het stand alone RIM-domein en bij selectieve outtasking en outsourcing kansen", zegt P.A. Krishnan, President Global Infrastructure Outsourcing & APJ Sales bij MphasiS. "MphasiS onderscheidt zich door onze kennis over alles wat er bij outsourcing komt kijken en de mogelijkheid om de organisatie van onze klanten te transformeren."

Het GCCC ondersteunt wereldwijd ruim 450 klanten met 600 technisch hoogopgeleide medewerkers. MphasiS Pune heeft op dit moment 6.000 medewerkers en 2.000 van hen houden zich bezig met de infrastructuur outsourcing business. Het GCCC creëert een duurzaam en schaalbaar Global Delivery Platform dat naadloze RIM-diensten levert. Door de wereldwijde delivery centres te verbinden levert het applicaties, BPO- en ITO-diensten aan klanten wereldwijd.