E- Matrix, het geheim van de rode loper in Hollywood


"Om er op de rode loper goed uit te zien is een visagist, een kapper of een styliste al lang niet meer genoeg in Amerika. Steeds meer sterren grijpen naast een zonnebank kuur ook naar maatregelen als de E-Matrix om er snel jonger en vitaler uit te zien."

UTRECHT, 20100317 -- Cosmetique Totale zal op zaterdag 20 maart de E-matrix lanceren op de Nederlandse markt. Dit zal plaatsvinden op de Beauty Trade Special in de Jaarbeurs te Utrecht. Het revolutionaire huidverjonging -en verstrakking apparaat heeft in Amerika al een ware hype veroorzaakt en wordt door bekende filmsterren en actrices op handen gedragen. Vooraanstaande dermatologen, esthetische artsen en plastisch chirurgen maakten al hun opwachting in de shows van Oprah Winfrey en Dr Phil om over de E-matrix te vertellen en staken hun enthousiasme over dit nieuwe technologische hoogstandje van de medisch esthetische hulpmiddelen fabrikant Syneron niet onder stoelen of banken.

Dit enthousiasme is te danken aan het feit dat de E-matrix zonder herstel periode rimpels, gezichtslijnen, couperose, littekens (o.a. van acné) vermindert en de huid gelijktijdig verstrakt. Bij een klassieke laser behandelingen wordt de toplaag van de huid door oververhitting beschadigd en hebben patiënten soms meer dan 2 weken nodig om te herstellen. Met de E-matrix oogt je huid dezelfde dag nog veel jonger, vitaler en strakker.

De herstelperiode van een behandeling met E-Matrix is vele malen korter omdat het gebruik maakt van Radio Frequente (RF) energie in plaats van laser voor het plaatselijk weghalen van weefsel. Dit geeft een grote impact onder de huid maar laat, in tegenstelling tot klassiekere methoden, een minimale irritatie aan de oppervlakte van de huid zien. Het gebruik van RF reduceert bijwerkingen, versnelt het genezingsproces en is comfortabeler voor de patiënt.

"Door de RF technologie kunnen voor het eerst ook donkere huidtypen behandeld worden."

De dermis is de huidlaag die zorgt voor de elasticiteit en de spankracht van de huid. Zodra er door middel van de Radio Frequente energie stukjes weefsel uit deze onderliggende huidlaag zijn verwijderd, zal de huid zich gaan herstellen. Hierdoor ontstaat een nieuwe huidlaag, die vele malen sterker en elastischer is dan voorheen. Door de warmte die er in de onderliggende laag wordt aangebracht, wordt de huid gestimuleerd om extra collageen aan te maken. Dit leidt tot een jongere en strakkere huid.

De E-Matrix is het eerste systeem dat een intelligent feed back systeem heeft. Behandelaars kunnen tijdens de behandeling heel precies de energie, de weerstand en de penetratiediepte in de huid meten. Hierdoor kunnen behandelaars altijd zorgen voor een controleerbare, consistente en reproduceerbare toevoer van energie.

Marijke van Wijngaarden van Cosmetique Totale®: " Wij zijn heel enthousiast over de E-Matrix omdat de resultaten direct en voor lange tijd zichtbaar zijn. Je hoeft voor deze behandeling niet meer een aantal dagen of een week vrij te nemen van je werk. Na de behandeling kun je zelfs gewoon in de zon zonder dat je kans loopt op pigment complicaties."

Journal of Drugs & Dermatology, 2009: "Bij klinisch onderzoek door onze artsen bleek bij de meeste patiënten 1 maand na de laatste behandeling een verschil in de parameters van de gezichtshuid waarneembaar: 83% liet een verbetering van de helderheid zien, 87% een verstrakking van de huid en 90% een gladdere minder rimpelige huid"

Beeldmateriaal:
E-matrix promofilmpje: www.youtube.com/watch?v=cgcFIinhKtA
CBS News: www.youtube.com/watch?v=dqmc_l9SnP4&NR=1
De Doctors: vimeo.com/8979544
Rachel Ray: vimeo.com/8979948
DR. Phil: vimeo.com/9925432

Over Cosmetique Totale
Cosmetique Totale heeft 60 vestigingen in Nederland en werkt met HBO opgeleide Huidtherapeuten. Deze huid therapeuten hebben een BIG registratie en zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapie (NVH). Daarnaast is Cosmetique Totale distributeur van medisch esthetische apparatuur van Syneron in Nederland. Voor meer informatie kunt u terecht op: www.cosmetique-totale.nl

Over Syneron
Syneron Medical Ltd. (NASDAQ: ELOS) fabriceert en distribueert medisch esthetische hulpmiddelen.
De innovatieve el*s technologie is de basis van zeer effectieve, veilige en kost efficiënte systemen die het artsen mogelijk maken om geavanceerde oplossingen aan patiënten te bieden op het gebied van anti aging en litteken verwijdering. Het bedrijf is in 2000 opgericht en het hoofdkantoor, R&D en fabriek van Syneron Medical Ltd. bevinden zich in Israel. Syneron heeft kantoren en distributeurs over de gehele wereld, inclusief het Noord-Amerikaanse hoofdkantoor in Irvine, Californië en een Aziatische-Pacifisch hoofdkantoor in Hong Kong. Dit kantoor draagt zorg voor sales, service en support. Voor meer informatie kunt u terecht op www.syneron.com.

Cosmetique Totale





ingezonden persbericht