Nieuwe Ford Transits voor Horeca Technische Service AB InBev


BREDA, 20100317 -- Bierbrouwer AB InBev vervangt de komende tijd geleidelijk de Ford Transits voor haar Horeca Technische Service in Breda. Deze week zijn de eerste twee Transits, in huisstijl van het biermerk Hertog Jan geleverd door autodealer Ford Tigchelaar.

De afdeling Horeca Technische Service (HTS) is verantwoordelijk voor de montage en eventueel herstel van tapinstallaties voor de Nederlandse markt.
"De nieuwe Ford Transits zijn voor onze uiteenlopende servicediensten zeer belangrijk aangezien ze ongeveer 50.000 km per jaar moeten maken", zegt Rob Tellier, manager Horeca Technische Service bij AB InBev in Nederland. "Goede service, betrouwbaarheid en onderhoud zijn voor ons dus van essentieel belang".

De Ford Transits (inclusief één Transit Connect) voor de buitendienst, zijn voorzien van speciale Hertog Jan bestickering. Hertog Jan is het best gewaardeerde biermerk in Nederland en wordt samen met biermerken zoals Jupiler, Dommelsch, Hoegaarden en Leffe door AB InBev in Nederland op de markt gebracht.

Ook verkoopleider Marthy Leijs van Ford Tigchelaar is uitermate tevreden met de order van InBev. "Bij ons staat service en klantgerichtheid hoog in het vaandel, daarom is het mooi om te zien dat twee A-merken als Ford en InBev met elkaar in zee gaan."

Ford Transit Bestelauto

De Ford Transit is al decennia een begrip in de bedrijfswagen branche. De huidige generatie Transits is ten opzichte van zijn voorgangers nog verder doorontwikkeld op gebied van ontwerp, de stijl, de eigenschappen en de algemene rijervaring. De combinatie van dit alles maakt de Transit tot een uitstekende en betrouwbare bedrijfsauto. De dynamische, hedendaagse lijnen geven de bestelauto aan de buitenkant een professionele uitstraling. Binnenin bevindt zich een ruime en comfortabele cabine, vol met de nieuwste techniek. De uitgebreide reeks motoren en transmissies is speciaal ontworpen om de meest uiteenlopende wensen en eisen van ondernemers te beantwoorden.

Over AB InBev

AB InBev Nederland is onderdeel van Anheuser-Busch InBev, 's werelds leidinggevende bierbrouwer. InBev voert in Nederland bekende biermerken zoals Jupiler, Hertog Jan, Dommelsch, Hoegaarden, Leffe en Beck's. Zie voor meer informatie: www.inbev.nl

Ford Tigchelaar Breda

Ford Tigchelaar Breda is een onderdeel van de Tigchelaar groep. Binnen de groep bevinden zich een autoschadeherstelbedrijf (Autoschade Hoogeind), een verhuurbedrijf (Tigchelaar AutoRent in Breda) en drie dealerbedrijven met Ford (Breda, Etten-Leur en Oosterhout) en twee met SEAT en Skoda (Breda en Oosterhout). Ford Tigchelaar is een regionaal gericht familiebedrijf waarin de vierde generatie Tigchelaar het bedrijf vertegenwoordigt en kent zijn eerste oorsprong vanaf 1915 en is vanaf 1953 Ford Dealer in Breda.





Ingezonden persbericht