Gemeente Geldermalsen

Overleg over 'de Steenvliet'

Gemeentebestuur nodigt omwonenden en recreanten uit. Het recreëren in en rond plas 'de Steenvliet' houdt de gemoederen in het dorp Geldermalsen al geruime tijd bezig. Aan de ene kant zijn er de direct omwonenden waarvan er velen overlast ondervinden en aan de andere kant zijn er de recreanten die graag ook in de toekomst van de mogelijkheid tot recreëren op deze locatie gebruik willen blijven maken.

Het gemeentebestuur wil graag met alle partijen om de tafel om gezamenlijk de problematiek te bespreken en over mogelijke oplossingsrichtingen/suggesties van gedachten te wisselen. Een verdere uitwerking daarvan zal later in kleiner verband moeten plaatsvinden. Hierover moeten met elkaar nadere afspraken worden gemaakt.

Het overleg zal plaatsvinden op donderdagavond 18 maart a.s., om 19.00 uur in het gemeentehuis.

Uitgenodigd zijn de direct omwonenden, de belangengroep 'Steenvliet Gezellig' en vertegenwoordigers van het jeugd- en jongerenwerk en de politie. Andere belangstellenden zijn van harte welkom.

De avond staat onder leiding van burgemeester mr S.W. van Schaijck. Namens het college zal ook wethouder mw. W.J. Weeda aanwezig zijn.
---

Openingstijden Klantencontactcentrum

Gemeentehuis Geldermalsen
Post: Postbus 112, 4190 CC Geldermalsen
Bezoek: Kuipershof 2, 4191 KH Geldermalsen
Telefoon: (0345) 586 611
Fax: (0345) 573 258
e-mail: info@geldermalsen.nl