Gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude


8/03/10 08:31

Informatieavond NS station Halfweg-Zwanenburg op 18 maart

Op donderdag 18 maart 2010 organiseert de gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude samen met de Dorpsraad Zwanenburg-Halfweg een informatieavond voor de toekomstige gebruikers van het NS station Halfweg Zwanenburg.

Tijdens de avond worden belangstellenden geïnformeerd over de plannen voor dit nieuwe station. Naast het station, wordt ook aandacht geschonken aan de route vanaf Zwanenburg over het terrein van SugarCity en de N200. De avond vindt plaats in de katholieke kerk in Halfweg aan de Dr. Schaepmanstraat. De kerk opent haar deuren om 19.00 uur, de bijeenkomst begint om 19.30 uur.

Wij zien vele jaren van inspanning beloond met het besluit van ProRail om in Halfweg een station te bouwen. Op 18 maart worden de plannen en ideeën gepresenteerd zoals deze er nu liggen. Vertegenwoordigers van ProRail, projectontwikkelaar Cobraspen, de provincie en beide gemeentes (Haarlemmerliede en Spaarnwoude en Haarlemmermeer) lichten voor de pauze de plannen toe. Na de pauze is het woord aan u.

Onder leiding van de voorzitter van het Participatieplatform wordt ingegaan op keuzes en wensen uit de bevolking. Ook wordt de uitkomst van de bewonersenquête besproken en er is volop gelegenheid voor discussie.
Het programma begint om 19.30 uur, uiterlijk 21.45 uur wordt de informatieavond afgesloten.

De gemeente Haarlemmerliede en Spaarnwoude en de dorpsraad Zwanenburg-Halfweg nodigen de inwoners graag uit voor deze interessante avond. In de Nieuwsbrief Hart van Zwanenburg wordt 11 maart genoemd als datum, dit is onjuist. De avond vindt plaats op 18 maart.

---

nieuwslijst