Stadsdeel Amsterdam-Noord

Geef uw mening over de dienstverlening van het stadsdeel

Het stadsdeel is gestart met een digitaal bewonerspanel waarvoor alle bewoners uit Amsterdam-Noord zich kunnen aanmelden. Het stadsdeel vraagt panelleden vier keer per jaar om hun mening te geven over verschillende onderwerpen. Donderdag 18 maart gaat de tweede meting van het digitaal bewonerspanel van start met het onderwerp dienstverlening.

Bewoners kunnen zich aanmelden via www.noord.amsterdam.nl/panel.

Stadsdeelvoorzitter Rob Post: `Vindt u de service bij afdeling Burgerzaken goed? Kunt u de weg vinden binnen de website van het stadsdeel? Heeft u ervaring met Antwoord? En in hoeverre bent u tevreden over de informatievoorziening van stadsdeel Amsterdam-Noord? Dit zijn vragen die gesteld worden in het digitale panel. De uitkomsten gebruikt het dagelijks bestuur als uitgangspunten voor beleid, om beleid te evalueren of om inzicht te krijgen in een actuele situatie. Na iedere meting worden de panelleden geïnformeerd over de uitkomsten en wat er mee gebeurt'.

Het dagelijks bestuur vindt het belangrijk dat bewoners mee kunnen denken over actuele onderwerpen in het stadsdeel. Een digitaal bewonerspanel biedt via het internet de mogelijkheid om op een snelle en efficiënte manier de meningen te peilen van de mensen in Amsterdam-Noord.