RTL Group

Ontknoping achtste finales Europa League live bij RTL 7

Op donderdag 18 maart vindt de ontknoping plaats van de achtste finales van de UEFA Europa League. De returnwedstrijden Werder Bremen
- Valencia en Anderlecht - HSV zijn daarbij live te zien bij RTL 7.

Bij het treffen tussen Valencia en Werder Bremen ligt alles nog open. In Spanje werd 1 - 1 gespeeld dus in principe is de ploeg uit de Duitse Bundesliga licht in het voordeel. Maar met elk doelpunt dat donderdag valt kan de naam van de kwartfinalist weer veranderen.

HSV, met de Nederlanders Ruud van Nistelrooy, Joris Mathijsen, Eljero Elia en Romeo Castelen in de gelederen, wist thuis met 3 - 1 te winnen van Anderecht. Maar lukt het de Belgische topploeg om met het thuisvoordeel alsnog toe te slaan, want deze uitgangspositie is zeker niet kansloos.

De wedstrijd Liverpool (met Dirk Kuyt en Ryan Babel) tegen Lille volgt hierna in een ruime samenvatting.
De Europa League-avond bij RTL 7 wordt gepresenteerd door Humberto Tan. Pierre van Hooijdonk schuift bij hem aan voor de wedstrijdanalyse. Vincent Schildkamp verzorgt het commentaar bij de wedstrijd Werder Bremen - Valencia en zijn collega voor de wedstrijd Anderlecht - HSV is Leo Driessen. Marcel Maijer is bij Liverpool - Lille voor de interviews na afloop.

RTL 7, donderdag 18 maart
18:30 UEFA Europa League Voorbeschouwing
19:00 UEFA Europa League Werder Bremen - Valencia LIVE 21:00 UEFA Europa League Anderlecht - Hamburger SV LIVE 23:00 UEFA Europa League Liverpool - Lille (Samenvatting) 23:30 UEFA Europa League Samenvattingen overige 1/8 Finale

Website: rtlvoetbal.nl

---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via: fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, tel: 035 - 6718879, jaap.paulsen@rtl.nl.