Gemeente Kapelle

Inzameling kunststofafval

Op donderdag 18 maart en vrijdag 19 maart zamelen we weer kunststofafval in:


* Op donderdag 18 maart komen we langs bij de adressen waar op maandag en dinsdag GFT wordt opgehaald, en bij de verzamelcontainers op Kapelle.

* Op vrijdag 19 maart komen we langs bij de adressen waar op woensdag en donderdag GFT wordt opgehaald, en bij de verzamelcontainers op Wemeldinge.

U kunt uw kunststofafval aanbieden in de speciale plastic afvalzakken die u eind vorig jaar over de post hebt ontvangen. De zakken kunt u aanbieden op dezelfde plaats waar de mini-containers worden aangeboden. Voor bewoners van appartementencomplexen is dat bij de verzamelcontainers.

De volgende ronde wordt gereden op donderdag 15 en vrijdag 16 april en vervolgens telkens om de vier weken op donderdag en vrijdag. Let op de aankondiging in de afvalkalender van de Scheldepost.

U kunt uw plastic afval ook aanbieden op de milieustraat aan de Dijkwelseweg 1A. Daar staat een aparte Plastic-Heroes container, waar u het afval in kwijt kunt. De milieustraat is open op werkdagen van 10 tot 12 uur en op zaterdag van 9 tot 15 uur.

Uitgiftepunten Plastic-Heroes-zakken Veelgestelde vragen inzamelen plastic-afval