Audax AvantGarde MAN Brand New Dinsdag 16 Maart, 2010 AvantGarde MAN is vernieuwd en ligt vanaf 18 maart in de winkel. Een echt mannenblad met high end fashion afgewisseld met auto's, accessoires, sport en vrouwen. De mannenuitgave AvantGarde MAN is een afspiegeling van AvantGarde; hét fashion magazine voor de vrouw. Mannen willen inspiratie opdoen uit bladen, en willen tegelijkertijd heel duidelijk zien wat ze kopen. Daarin vervult AvantGarde MAN een belangrijke rol: een heldere weergave van trends in mode en accessoires. In de modereportages en de shoppings zijn dan ook volop ideeën op te doen. Naast mode en accessoires worden in AvantGarde MAN duidelijke âmannenzakenâ aangehaald. Aan een mannenpanel is gevraagd over welke onderwerpen zij zouden willen lezen. En uit onderzoek is duidelijk geworden dat mannen behoefte hebben aan een breder opgezet blad waarin mode en journalistiek samengaan. De toegankelijkheid van de mode in AvantGarde MAN staat hoog in het vaandel, en de verhalen zijn persoonlijk. AvantGarde was al een autoriteit op het gebied van fashion en zet dat door in AvantGarde MAN.

De USP van AvantGarde MAN is net als bij AvantGarde, de Nederlandse signatuur. Zo zijn in dit eerste nummer interviews te lezen met Saab-koper Victor Muller, Gerard Butler, Q-Music-boegbeelden Ruud de Wild en Gijs Staverman en Josje van K3. Ook is fotograaf Corbino aangetrokken om een serie te maken over mannen en hun hond, zijn 14 bekende vrouwen als Yolanthe, Patricia en Carice gevraagd wat zÃj van een man willen, een reportage met Ryan Babel in Liverpool, wereldse racemonsters, baardmannen en een drieluik van mannen die de grootste nachtmerrie van hun leven doormaakten: de dood van hun dochtertjes.

Met de aangescherpte redactionele inhoud, de opgefriste vormgeving, en met behoud van de kwalitatieve elementen is Audax er van overtuigd dat AvantGarde MAN uitstekend bij de belevingswereld van een trendgevoelige man past. Niet alleen Audax, ook meer dan 20 topadverteerders uit binnen- en buitenland hebben alle vertrouwen in het unieke Umfeld en de kwaliteit van AvantGarde MAN.

AvantGarde MAN is een uitgave van Audax Publishing en ligt vanaf donderdag 18 maart in de winkels. Audax Publishing is onder meer ook uitgever van: Girlz!, Stars, AvantGarde, Vriendin, Diva, Weekend, Glossy, Royalty, PRiMO, Aktueel MAN en HP/De Tijd. Audax Publishing is onderdeel van het in Gilze gevestigde familiebedrijf Audax dat zich naast het uitgeven vooral richt op de distributie en verkoop van gedrukte media.