Gemeente Hoogeveen

Uitgids Hoogeveen nu verkrijgbaar

17 maart 2010 - De Uitgids Hoogeveen 2010-2011 is vanaf donderdag 18 maart 2010 verkrijgbaar. De gids staat vol informatie in woord en beeld over de vrijetijdsmogelijkheden in de gemeente. Op 18 maart worden de eerste exemplaren uitgereikt door wethouder Klaas Smid aan Harry de Jonge van de Cascaderun en Peter Aalders van het Bloemencorso in Elim.

Hoogeveen staat bekend om de vele evenementen. Deze komen dan ook uitgebreid aan bod, van Blues Festival tot Colorday, van ParkHill Festival tot Oldtimerdag Noordscheschut, en van Skeelerspektakel tot Open Bedrijvendag. In totaal staan 76 evenementen genoemd in de gids. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn winkelen, uitgaan, sport en spel en wandelen en fietsen. De gids is gestoken in een jasje van HOOGEVEEN. MET EEN HOOFDLETTER H.

De gids is een initiatief van de gemeente Hoogeveen in samenwerking met de Stichting Centrummanagement Hoogeveen, het TROP (toeristisch-recreatief ondernemersplatform) en het Cultuurplein. ETT Media uit Groningen is de uitgever. De gids is verkrijgbaar bij TIP Hoogeveen (Toeristisch Informatie Punt) aan het Stationsplein 1 en wordt verder verspreid (oplage 9.000 exemplaren) onder de TIP's in Zuidwest Drenthe, de overnachtingsadressen in de gemeente en een aantal winkels in het centrum. Ondernemers die meer exemplaren wensen voor hun bezoekers en gasten kunnen bij TIP Hoogeveen terecht.