Gemeente Beek


Beeks college vestigt aandacht op vrijwilligerswerk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Beek doen op vrijdag 19 en zaterdag 20 maart mee aan NL Doet, voorheen bekend als Make a Difference day (MADD). Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland en wordt ondersteund door het Oranje Fonds. Individuen, scholen, bedrijven, gemeenten en vrijwilligersorganisaties doen mee. Het Beeks college wil door deel te nemen het werk van de vrijwilligers in Beek ondersteunen en aanmoedigen.

Â

De vrijwilligersactie is bedoeld om nieuwe vrijwilligers te werven. Het is een unieke gelegenheid om aandacht op het belangrijke werk van vrijwilligers te vestigen en het zou mooi zijn als zich daardoor weer nieuwe vrijwilligers zouden melden.

Â

Inwoners van Beek die ook graag vrijwillig de handen uit de mouwen willen steken, kunnen zich aanmelden als vrijwilliger door een email met naam, adres en telefoonnummer te sturen naar vrijwilligerswerk@piw.nl. Voor meer informatie kunt u terecht bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk, telefoonnummer 046 - 457 57 00. Of stel uw vraag via vrijwilligerswerk@piw.nl.