Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 18-03-2010

Politie arresteert jongen uit Hoogerheide wegens bedreiging met mes

HOOGERHEIDE: De politie heeft woensdagavond rond 21.30 uur een 16-jarige jongen uit Hoogerheide aangehouden wegens bedreiging en vernieling. De jongen was met enkele andere knullen aan het vervelen op de Antwerpsestraatweg waar bij de bushalte beton werd gestort. Twee mannen die daarop toezicht hielden, konden de 16-jarige knaap in de kraag vatten, nadat hij door het verse beton was gefietst. De twee bouwvakkers werden vervolgens met een mes bedreigd door de verdachte. De jongen is ingesloten op het bureau. Het mes van de knul is in beslag genomen.

Roosendaler (60) slachtoffer van tasjesroof in Oudenbosch

OUDENBOSCH: Een 60-jarige inwoner van Roosendaal is woensdagavond rond 22.00 uur van zijn tas beroofd op de Stoofstraat. Toen hij de
Polderstraat in wilde lopen, passeerde hij twee jongens. Kort daarna sprak een van hen hem aan met de mededeling dat hij geld moest geven. Daarbij had de jongen een mes vast. De Roosendaler rende weg, maar zijn tas werd van zijn schouder getrokken. Daarna vluchtten de twee berovers. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan, de politie stelt een onderzoek in.

Brand verwoest schuur bij leegstaande woning in Lepelstraat

LEPELSTRAAT: Een schuur bij een leegstaande woning aan de Kijkuit is donderdagmorgen door brand verwoest. Niet duidelijk is hoe de brand is ontstaan. Kort voor 01.00 uur rukte de brandweer met groot materieel uit, gelet op de afgelegen locatie. Bij de brand is asbest uit het dak vrijgekomen, dat wordt donderdag door een gespecialiseerd bedrijf opgeruimd. De weg is daarvoor afgezet. De schuur moet als verloren beschouwd worden. Tegen 03.00 uur was de brand onder controle.

Auteur: Andre van den Hul

Laatst gewijzigd 18-03-2010 10:25 | © Regio Midden en West Brabant |