Gemeente Kaag en Braassem

Installatie burgemeester mevrouw Van der Velde - Menting

Vanaf 30 maart 2010 heeft Kaag en Braassem een nieuwe burgemeester: mevrouw Van der Velde - Menting. Zij wordt in een speciale raadsvergadering, op dinsdag 30 maart, als burgemeester geïnstalleerd. Net als iedere raadsvergadering is deze ook openbaar en bent u van harte uitgenodigd.

Hieronder leest u de agenda van deze avond. Als u komt, zorgt u dan dat u voor 20:00 uur in de zaal aanwezig bent. Voor pers is een gereserveerde plaats in de zaal (dezelfde als in andere raadsvergaderingen). Tijdens de avond is geen ruimte voor interviews met mevrouw Van der Velde - Menting. Verzoek om die via team Communicatie op een ander moment aan te vragen. De vergadering duurt circa 45 minuten.


1. Opening


2. De beëdiging van de nieuwe burgemeester

Mevrouw Van der Velde- Menting legt ten overstaan van de Commissaris van de Koningin de belofte af en zij ondertekenen de beëdigingsakte.


3. De installatie van de burgemeester

De waarnemend burgemeester de heer H. B. Eenhoorn overhandigt de ambtsketen en de voorzittershamer aan de nieuwe burgemeester. Daarna heten de raad en de voorzitter van de burgemeesterkring de nieuwe burgemeester welkom.


4. Acceptatietoespraak

Burgemeester Van der Velde- Menting spreekt voor het eerst de Commissaris van de Koningin, de raad, het college en overige aanwezigen toe.

5. Sluiting

Aansluitend volgt een receptie.

Â

U kunt de raadsvergadering ook live beluisteren op Unity FM (105.0 FM)