Groningen heeft de mooiste studenten

18/03/2010 12:31

Studenten.nl

Groningen heeft de mooiste mannelijke studenten van Nederland. Studenten uit Noord-Holland en Zuid-Holland staan op nummer 2 en 3. Dat blijkt uit een poll van studentenwebsite Studenten.nl. De poll werd gehouden onder meer dan 500 studenten. In Flevoland, Drenthe en Zeeland vind je de minst mooie studenten, aldus het onderzoek.

Julia Soek van Studenten.nl snapt wel waarom er zoveel mooie mannen in Groningen zijn: 'Uit een eerdere poll van Studenten.nl bleek dat ook de mooiste studentes in Groningen zijn. Blijkbaar komen daar dus mooie mannen op af. Soort zoekt soort'.

'Er loopt best wel wat leuks rond hier in Groningen' zeggen de vrouwelijke studenten als studenten.nl naar aanleiding van de poll een filmpje maakt in de stad. Ook de mannen zijn niet verbaasd dat hun stad de mooiste mannelijke studenten telt. Het filmpje is te zien op Studenten.nl.

Uitslag poll, Waar wonen de mooiste mannelijke studenten?


1. Groningen 24%


2. Noord-Holland 15%


3. Zuid-Holland 13%


4. Brabant 12%


5. Utrecht 8%


6. Gelderland 7%


7. Limburg 7%


8. Overijssel 6%


9. Friesland 3%


10. Drenthe 2%


11. Zeeland 2%


12. Flevoland 1%

Verkiezing

Op Studenten.nl is momenteel de verkiezing Mooiste student van het jaar geopend. Inmiddels hebben al meer dan 70 mannelijke studenten zich aangemeld. Zij gaan de strijd aan om de titel Mooiste student 2010. Dat wordt lastig kiezen, aldus Julia Soek van Studenten.nl. Gelukkig helpen de bezoekers van Studenten.nl mee, door hun stem uit te brengen op de mooiste student. Studenten kunnen zich nog tot en met 31 maart inschrijven. http://www.studenten.nl/verkiezingen

Kalender

Van de 12 mooiste studenten van Nederland wordt een kalender gemaakt, die komende zomer verkrijgbaar is. Naast een plekje op de kalender wint de winnaar een reis naar Ibiza en een laptop.

Partners

Studenten.nl werkt voor deze actie samen met Slam!FM, Sterrencast, Mannenwinkel.com, Direct Printing en fotograaf Mark Hoogeveen.

Studente van het jaar

Na de verkiezing Mooiste student van het jaar volgt de verkiezing Mooiste studente van het jaar. Mooie studentes kunnen zich nu alvast opgeven.





http://www.studenten.nl/verkiezingen

http://www.Studenten.nl