Politie Gelderland-Zuid

Meer verdachten gehoord voor geweldzaak Vuren

Vuren, Geldermalsen, 18-03-2010 o Woensdagmiddag is een vijfde verdachte, een 23-jarige man uit Gorinchem aangehouden. Hij wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij een mishandeling in de nacht van zaterdag 10 op zondag 11 oktober 2009.

Die nacht werden door meerdere personen vier inzittenden van een auto mishandeld. Dit gebeurde bij het dorpshuis in Vuren aan de Molenlaan. Eén van de daders gooide een bierflesje tegen de personenauto, waarin de groep zat, die op het punt stond bij het dorpshuis te vertrekken. Toen de inzittenden hierop uit de auto stapten, werden zij aangevallen door meerdere personen. Daarbij werd geschopt en geslagen. Het viertal deed destijds aangifte, waarop een onderzoek werd gestart.

Begin februari werden al twee verdachten, een 22- en een 23-jarige man uit Gorinchem aangehouden. Later die maand zijn nog een 28- en een 34-jarige man, eveneens uit Gorinchem aangehouden. Alle verdachten hebben inmiddels over hun aandeel van de vechtpartij verklaard. Het proces-verbaal werd opgemaakt. (14)

Laatst gewijzigd 18-03-2010 12:34 | © Regio Gelderland-Zuid |