Gemeente Boskoop


PERSBERICHT 10.14 - Boskoop zwaait vertrekkende raadsleden uit

Vanavond 9 maart 2010 vergadert de gemeenteraad nog één keer in de oude samenstelling. Boskoop neemt dan afscheid van de vertrekkende raadsleden de heren Langelaar (CDA), Henkemans (CDA), Dazler (VVD), Stellaart (PvdA), Te Wechel (PvdA) en Van Nimwegen (ChristenUnie-SGP). Donderdag 11 maart 2010 wordt in een openbare vergadering de nieuwe gemeenteraad geïnstalleerd. De heren Boer (VVD), Camman (VVD), Bontekoe (CDA) en Vink (D66), en mevrouw De Vos-Verwaijen (VVD) en mevrouw Smits-Treur (CDA) treden dan toe als nieuwe leden van de raad.

De raadsleden blikken deze vergadering met elkaar terug op de verkiezingen. Ook maken zij op basis van de verkiezingsprogramma's een eerste inventarisatie van de thema's voor de zogenaamde `raadsagenda'. Daarin worden de hoofdlijnen van het beleid voor de raadsperiode
2010-2014 vastgelegd. Tijdens deze vergadering wordt ook het informatie- en formatieproces toegelicht dat moet leiden tot een nieuw college.
Beide openbare vergaderingen vinden plaats in de raadzaaL van het gemeentehuis en beginnen om 19.30 uur. U bent van harte uitgenodigd om bij deze vergaderingen aanwezig te zijn.