Gemeente Oisterwijk

Herbestrating- en rioleringswerkzaamheden gemeente Oisterwijk

De komende tijd staan er diverse herbestrating- en rioleringswerkzaamheden in onze gemeente gepland. In onderstaand overzicht wordt aangegeven op welke locatie deze plaatsvinden en hoelang de werkzaamheden gaan duren.

Rioleringswerkzaamheden Oisterwijk

Parallelweg Groenstraat

De parallelweg van de Groenstraat, gelegen tussen de Wildemanstraat en de Burg. Verwielstraat is in de periode van week 11 tot en met week 17 afgesloten voor doorgaand verkeer.

Kuiperstraat

De Kuiperstraat, gelegen tussen de Terburghtweg en de Waterhoefweg is in de periode van week 14 tot en met week 19 afgesloten voor doorgaand verkeer.

Looierstraat

De Looierstraat, gelegen tussen de Terburghtweg en de Waterhoefstraat is in de periode van week 16 tot en met week 23 afgesloten voor doorgaand verkeer.

Rietstraat

De Rietstraat, gelegen tussen de Baerdijk en de parallelweg van de Burgemeester Verwielstraat, is in de periode van week 21 tot en met week 31 afgesloten voor doorgaand verkeer.

Rioleringswerkzaamheden Moergestel

Pastoor Janssenstraat/Pastoor van Doorenstraat
De Pastoor Jansenstraat, gelegen tussen de Korenstraat en de Pastoor van Doorenstraat, inclusief het kruispunt Korenstraat - Pastoor Janssenstraat/Prinses Margrietstraat, is van week 15 tot en met week 24 afgesloten voor doorgaand verkeer.
De Pastoor van Doorenstraat, gelegen tussen de Schout v.d. Wouwstraat en de Pastoor Janssenstraat, inclusief het kruispunt Schout v.d. Wouwstraat-Pastoor van Doorenstraat, is eveneens van week 15 tot en met week 24 afgesloten voor doorgaand verkeer.

Pater Helmerplein

Het Pater Helmerplein, gelegen tussen de Burgemeester Bardoelstraat en de Burgemeester van Heeswijkstraat, is van week 23 tot en met week 29 afgesloten voor doorgaand verkeer.

Herbestratingswerkzaamheden Oisterwijk

Ged. voetpad Burgemeester Verwielstraat

Een gedeelte van het voetpad aan de Burgemeester Verwielstraat, gelegen tussen de Vloeiweg en de Groenstraat is van week 12 tot en met week 13 afgesloten.

Poirtersstraat

De Poirtersstraat, gelegen tussen de Moergestelseweg en het Kerkplein in op maandag 29 maart 2010 afgesloten voor doorgaand verkeer.

Udenhoutseweg

In verband met de aanleg van een plateau en een drempel is de Udenhoutseweg, gelegen tussen Den Deel en de Langvennen-Zuid van week 13 tot en met week 14 afgesloten voor doorgaand verkeer.

Mulderstraat

De Mulderstraat, gelegen tussen de Terburghtweg en de Waterhoefweg is van week 14 tot en met week 16 afgesloten voor doorgaand verkeer.

Haammakerstraat

De Haammakerstraat in van week 15 tot en met week 17 afgesloten voor doorgaand verkeer.

Apollolaan

De Apollolaan, gelegen tussen de Spoetnikstraat en de Linderberghlaan is van week 16 tot en met week 18 afgesloten voor doorgaand verkeer.

Herbestratingswerkzaamheden Moergestel.

Postelstraat.

De Postelstraat, gelegen tussen de Bosstraat en de Pastoor de Louwstraat is van week 18 tot en met week 19 afgesloten voor doorgaand verkeer.

Schoolstraat.

De Schoolstraat, gelegen tussen de A58 en de Akkerweg is van week 18 tot en met week 20 verkeershinder ivm halve weg afsluiting.

Vragen?

Mocht u over bovengenoemde werkzaamheden met betrekking tot de uitvoering nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met de coördinator uitvoering civieltechnische werken van de gemeente Oisterwijk, de heer John Clemminck. Hij is te bereiken via telefoonnummer: 013-5291280 of 06-21563380 van maandag tot en met donderdag tussen 8.00 - 17.00 uur