SDU uitgevers



Samenwerking Sdu Uitgevers en Arboplan

Arboplan en Sdu Uitgevers hebben besloten een nauwe samenwerking aan te gaan. Deze samenwerking betekent dat de gedegen informatie en het kennisnetwerk waarover beide bedrijven beschikken, bij meer Arbo- en veiligheidskundigen ter beschikking komt.

Voordeel
Naast de inhoudelijke kant, profiteren klanten van beide organisaties ook direct: Abonnees op de Arbo-Informatiebladen van Sdu Uitgevers hebben recht op een korting van 15% op de trainingen van Arboplan. Andersom ontvangen cursisten de boeken die passen bij de cursus die ze volgen. De samenwerking is gestart op maandag 1 maart.

Arboplan
Arboplan verzorgt door het hele land cursussen, opleidingen en congressen die actueel, concreet en direct toepasbaar zijn. Dat sluit aan bij de kernwaarden van het Arbo-cluster binnen Sdu Uitgevers, die eveneens praktische informatie aan een brede Arbo- en veiligheidskundige doelgroep stuurt. Ga naar de cursussen van Arboplan of bekijk het Arbo productenoverzicht van Sdu Uitgevers.

Over Sdu Uitgevers
Als multimediale uitgever van vakinformatie voorziet Sdu Uitgevers haar klanten dagelijks van onmisbare beroepsspecifieke informatie. Deze informatie raadplegen zij op ieder gewenst moment en in iedere gewenste vorm, zoals kranten, tijdschriften, boeken of seminars. Men kiest daarbij steeds vaker voor online informatiebronnen, al dan niet in combinatie met de bekende printuitgaven.