Politiebond ACP

18 maart 2010

ACP wil steun reorganisatie NOG intrekken

In de regio Noord- en Oost-Gelderland vindt sinds eind november 2009 een reorganisatie plaats van de afdeling Bedrijfsvoering. Al geruime tijd overheersen daarbinnen de onduidelijke situatie in het korps, het totale gebrek aan draagvlak onder de medewerkers en de onverzettelijke houding van de korpsleiding in dit dossier.
De ACP is voornemens tijdens het landelijk overleg op donderdag 25 maart de steun voor de reorganisatie in Noord- en Oost Gelderland in te trekken.

De ACP is voornemens tijdens het landelijk overleg op donderdag 25 maart de steun voor de reorganisatie in Noord- en Oost Gelderland in te trekken.

Op de ledenbijeenkomst op dinsdag 16 maart waren ruim 60 medewerkers van de afdeling aanwezig. Zij meldden de ACP daar dat zij geen vertrouwen meer hebben in de reorganisatie. Als de plannen nu worden doorgevoerd, zou dat leiden tot een situatie die niet van tevoren was afgesproken.

Steun intrekken
De ACP deelt de zorg van haar leden over de voorgenomen reorganisatie. De situatie zoals die nu in het korps is ontstaan, is op geen enkele wijze in het belang van onze leden. Daarom is de ACP voornemens om tijdens het landelijk overleg op donderdag 25 maart aanstaande de steun voor de reorganisatie in Noord- en Oost Gelderland in te trekken.

Formats en Actueel
Hieronder download en lees je de formats (in pdf) die de ACP vandaag en twee weken geleden over dit onderwerp ter bespreking naar het landelijk overleg stuurde. Ook kun je de ACP Actueel lezen die naar de Regionale Raad van de ACP in het korps is verstuurd. Zij zorgen voor verspreiding hiervan onder de ACP-leden in de regio.
---

Bestanden:
2010_1803_ACP_Actueel_intrekken_steun_reorganisatie_NOG.pdf Format_NOG_Reorganisatie_Bedrijfsvoering_01.pdf Format_NOG_Reorganisatie_Bedrijfsvoering_editie_2.pdf