FloraHolland


Voorjaar in de Presentatieruimtes van FloraHolland Connect

FLORAHOLLAND (18 maart 2010) - De dagen worden langer, de zon laat zich regelmatig zien en de temperatuur loopt op. Het voorjaar staat voor de deur! Ook de Presentatieruimtes van FloraHolland Connect staat in het teken van dit nieuwe seizoen. Aanvoerders schenken hier veel aandacht aan in hun presentaties, zodat in- en verkopers inspiratie op kunnen doen.

Kijk & Vergelijk
In de Kijk- en Vergelijk presentatie toont FloraHolland niet alleen planten die jaarrond leverbaar zijn, ook aanvoerders van tuinplanten krijgen hier de ruimte. In week 14 treft de bezoeker in de presentatie van groene planten de Dracaena Fragrans, Dracaena reflexa, Fittonia, Cyperus, Ficus ginseng, Phoenix, Musa en varen aan. Een week later voegen we daar de Philodendron en Alocasia aan toe. Ook voor bloeiende planten is men in de Presentatieruimte aan het juiste adres. In week 14 toont FloraHolland Connect hier de Zantedeschia, Bromelia, Bol op pot, Pelargonium, Impatiens, Passiflora, Sinninga, Orchidee, Anthurium, Campanula en pot Chrysant. De Hibiscus is hier te zien vanaf week 15. Speciaal voor in de tuin presenteert FloraHolland de import Lavendel, Pieris en Clematis in week 14. Een week later vullen de Acer en Osteospermum de presentatie voor tuinplanten aan.

Bedrijfspresentaties
In de Presentatieruimtes van FloraHolland Connect in Naaldwijk en Aalsmeer kunnen bezoekers ook kennismaken met diverse bedrijven. In week 13 en 14 zijn dit: De Beer Special Creations, Pulcher, Cascade, ASRA, NordWest Wiesmoor, VDH, Wallflower, Jac vd Hoeven. Vanaf begin april sluiten de volgende bedrijven eveneens aan: van Geel, Meeslouwer, vd Berg Hedera's, Eppinga, Bos en Hoogenboom, Atlantis/Groenplant, Ganzevles, van der Salm, KB Orchidee en Stolk.

Tot en met week 13 kunnen in- en verkopers nog inspiratie opdoen voor Pasen. In week 14 maakt de Paaspresentatie ruimte voor Moederdag. Opnieuw toont FloraHolland hier een breed assortiment dat voor deze speciale dag beschikbaar is. Klik hier voor het complete overzicht van de kijk & vergelijk en de bedrijfspresentaties.

Meer informatie?
Inkopers zijn van maandag tot en met vrijdag van harte welkom, in Naaldwijk van 08.00 tot 17.00 uur en in Aalsmeer van 07.00 tot 17.00 uur (vrijdag tot 16.00 uur). Meer informatie over onze dienstverlening of de presentaties kunt u op vragen bij FloraHolland Connect Info via T 0174 63 55 55 of T 0297 39 38 88. Of stuur een e-mail naar connectinfo@floraholland.nl