Gemeente Asten naar Bartholomeus

Gemeentehuis tijdelijk naar Bartholomeus

Binnenkort start de verbouw van het gemeentehuis van Asten. De belangrijkste reden voor deze verbouwing is dat we het gemeentehuis geschikt willen maken voor betere dienstverlening aan de burgers. Dit betekent onder meer dat wij de her en der verspreide balies onderbrengen in de hal van het gemeentehuis. Daarnaast pakken wij ook meteen andere knelpunten aan zoals de raadzaal en entreepartij.

Tijdelijk naar Bartholomeus

Woningbouwverenging WoCom is eigenaar van het pand Bartholomeus en heeft plannen om het voormalige verzorgingshuis te verbouwen tot appartementen en commerciële ruimten. Voor de komende periode is woCom bereid om Bartholomeus voor het gedeelte aan het Koningsplein ter beschikking te stellen aan de gemeente als vervangende werklocatie.

Gedurende de verbouwing van het gemeentehuis zal fasegewijs steeds een deel van het personeel tijdelijk verhuizen naar Bartholomeus. Het gebouw wordt hiervoor van tevoren geschikt gemaakt. De werkzaamheden in Bartholomeus starten vanaf 22 maart 2010. Eind april vertrekt het eerste deel van het personeel naar de tijdelijke locatie Bartholomeus.

Belangrijk: vanaf eind juli verhuist publiekszaken

De afdeling Publiekszaken verhuist eind juli. Voor paspoorten, rijbewijzen, bouwvergunningen etc. kunt u gedurende een aantal maanden terecht bij Bartholomeus. Tegen die tijd informeren wij u daar uitvoerig over.