Politie Gelderland-Midden

Arnhemse vrouw en kinderen vermist

Publicatiedatum: 18-3-2010 17:44:29

ARNHEM- De politieregio Gelderland-Midden doet onderzoek naar de vermissing van de 33-jarige Nancy van Toor en haar twee kinderen Mainayro(2 jaar)en Daimyo (7 jaar), uit de wijk Presikhaaf in Arnhem. De vrouw is voor het laatst gezien op woensdagavond 10 maart rond 23.00 uur toen zij samen met haar kinderen haar woning op de Grevelingenstraat binnenging. Sindsdien heeft niemand meer iets van hen vernomen.

Afgelopen maandag 15 maart is bij de politie in Arnhem aangifte van vermissing gedaan. De politie heeft vooralsnog geen redenen om uit te gaan van een misdrijf.

Signalementen
Het signalement van Nancy luidt: 33-jarige blanke vrouw van ongeveer
1.65-1.70m lang, zwart geverfd lang haar, normaal postuur met brede heupen. De vrouw zou die woensdag¬avond een goudkleurige jas zonder capuchon (heuplengte) hebben gedragen, bruin fleece-vest met steekzakken en een lichtblauwe wijde spijkerbroek. Signalement van de kinderen:
Mainayro is een jongen van twee jaar en heeft licht getinte huidskleur, kort krullend donker haar, bruine ogen en droeg een groene trui met capuchon, een lichte spijkerbroek en een legergroene jas met capuchon.
De zevenjarige Daimyo is ook een jongen en heeft ook een licht getinte huidskleur, kort krullend haar met een lange pluk haar in zijn nek, stevig postuur met bolle wangen. Hij droeg een rood kort jack, zwart glanzend trainingspak met witte strepen op broek en jas en zwarte Nike-schoenen.

Getuigen die de vrouw en/of haar kinderen onlangs hebben gezien of weten waar zij verblijven, worden dringend verzocht contact op te nemen met de politie Gelderland-Midden via 0900-8844.

N.B. Voor de media is een digitale foto van de vermiste vrouw en kinderen beschikbaar via onderstaand telefoonnummer.

voor nadere informatie:
Persloket Bureau Communicatie
Politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---