Achmea Groep



Oproepadvertentie beëindigde beleggingsverzekeringen

18 maart 2010

Achmea heeft in mei 2009 een regeling opgesteld voor klanten met een particuliere beleggingsverzekering bij Avéro Achmea, Centraal Beheer Achmea, FBTO, Interpolis of voorgangers daarvan. Zij komen in aanmerking voor een financiële compensatie, als blijkt dat op de einddatum van hun verzekering de ingehouden kosten en de risicopremies boven het vastgestelde maximum uitkomen.

Klanten die op 1 januari 2008 een lopende beleggingsverzekering hadden, ontvangen hierover eind 2010 automatisch bericht. Deze regeling geldt echter nadrukkelijk ook voor particuliere beleggingsverzekeringen die vóór 1 januari 2008 zijn beëindigd.

Omdat wij vaak niet beschikken over de actuele contactgegevens van voormalige polishouders, is het noodzakelijk dat zij zich bij ons melden. Om hen te bereiken, heeft Achmea vandaag een oproepadvertentie geplaatst in de Telegraaf, de Volkskrant, het AD/Algemeen Dagblad, Spits en Metro. Vanaf vandaag hebben zij drie jaar de tijd om hun verzekering aan te melden voor de regeling. Dat kan via de websites van de vier genoemde merken (zie hieronder). Daar is tevens nadere informatie te vinden over de compensatieregeling en de regeling voor bijzondere, schrijnende situaties.

www.averoachmea.nl/beleggingsverzekeringen

www.centraalbeheer.nl/beleggingsverzekeringen

www.fbto.nl/beleggingsverzekeringen

www.interpolis.nl/registratiebeleggingsverzekering Klik hier voor de oproepadvertentie.