Qurius NV

Qurius Jaarcijfers 2009

18 MAART 2010 - QURIUS RAPPORTEERT OPERATIONEEL VERLIES OVER 2009 DOOR REORGANISATIEKOSTEN EN LAGERE LICENTIE VERKOOP

Zie het origineel


"Ondanks Qurius' zeer sterke Europese positie in de Microsoft markt voor bedrijfssoftware, is de markt zich hiervan niet erg bewust. De erkenning van de naam en van het merk zijn totaal niet evenredig met de indrukwekkende projecten die Qurius uitvoert en onderneemt, zowel in het verleden als op dit moment.

Sinds ik gestart ben in januari 2010, heb ik gewerkt aan het bouwen van een sterke operatie waarmee we vooruit kunnen bewegen richting de toekomst. Onze focus was het minimaliseren van overhead in de verschillende landen, en daarnaast hebben we ons management versterkt, zowel financieel als operationeel. Deze relatief kleine maar belangrijke reorganisatie is onze focus geweest gedurende het eerste kwartaal van 2010.

Gedurende de komende periode zetten we de reorganisaties voort, waarbij we sterke financiële en operationele controlemechanismes in werking zetten. Naast het verbeteren van de organisaties in alle landen waarin we actief zijn, zullen we ook veel werk steken in het laden van ons merk, om zo de reputatie van Qurius als sterke speler in de ERP markt te verbeteren.

Nog belangrijker echter is onze inspanning om een sterk Visiedocument te creëren, dat ondersteund en gedragen wordt door ons complete internationale managementteam. Dit Visiedocument zal gepresenteerd worden tijdens de Algemene Vergadering van Aandeelhouders en zal de komende jaren een belangrijke rol spelen."

Voor het volledige persbericht incl. appendix, klik hier

Zie het origineel