Gemeente Achtkarspelen


Cursus bijtanken en oppoetsen

Eens in de zoveel tijd brengt u uw auto voor een onderhoudsbeurt en een APK keuring naar de garage. De auto kan dan weer veilig de weg op. Maar hoe is het met u als chauffeur zelf gesteld? Hebt u het gevoel dat u ook toe bent aan een onderhoudsbeurt en het geen kwaad kan om uw theoretische kennis en rijvaardigheid 'op te poetsen'? Dan is de cursus Bijtanken en Oppoetsen iets voor u!

De verkeerscursus wordt gehouden op donderdag 18 en 25 maart en 1, 8 en 15 april van 19.30 tot 21.30 uur in ontmoetingsgebouw "De Schakel", Voorstraat 15 in Buitenpost. Deze cursus wordt u aangeboden door de gemeenten Kollumerland c.a. en Achtkarspelen.

U kunt zich voor deze cursus aanmelden met onderstaande aanmeldingsbon. De gemeenten nemen een deel van de kosten voor hun rekening, waardoor de kosten voor de deelnemers beperkt kunnen blijven tot ⬠30. Dit is inclusief een naslagwerk. Wacht niet te lang. Inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding en er zijn maar een beperkt aantal cursusplaatsen.

Naast de behandeling van borden, regels en voorschriften wordt ruimschoots aandacht besteed aan de specifieke verkeersproblematiek in Achtkarspelen en Kollumerland c.a. Er is geen examen aan deze cursus verbonden, wel krijgt u een certificaat van deelname.

Wilt u meedoen, stuur dan de aanmeldingsbon voor dinsdag 2 maart a.s. op naar: Verkeerseducatie NOFA, t.a.v. mevrouw Ellie Feddema, Florynwei 3D, 9251 MP Burgum. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Feddema, tel: (0511) 54 85 91 (dinsdags en donderdags).
Aanmeldingsformulier Bestandsgrootte: 30 KB