Hcontrol ontwikkelt volautomatisch boekingssysteem


In combinatie met toegang op afstand hét ideale toegangssyteem voor verhuurders

DENEKAMP, 20100318 -- Hcontrol, dé nieuwe speler op de markt als het gaat om toegangssystemen op afstand, heeft een nieuwe applicatie ontwikkeld. Door een volautomatisch boekingssysteem te ontwikkelen die een unieke code genereert voor huurders, krijgen verhuurders een extra applicatie tot hun beschikking die het verhuren van woningen nog toegankelijker maakt.

Toegang op afstand
Eerder bracht Hcontrol al een systeem op de markt, waarbij tussenkomst van de verhuurder overbodig is. Op het moment dat een woning geboekt wordt, maakt de verhuurder een unieke code aan. Deze code dient als sleutel voor de woning. Door de code in te toetsen op het nummerpad naast de toegangsdeur wordt toegang tot de woning verschaft. Er hoeft dus geen sleutel meer aan te pas te komen. De huurder kan zichzelf op ieder gewenst moment toegang geven tot de woning. Het systeem registreert bij de verhuurder wie zich op welk moment toegang tot de woning verschaft. De code kan op ieder gewenst moment ingaan en aflopen. Fysieke tussenkomst van de verhuurder is dus niet meer nodig.

Volautomatisch boekingssysteem
Om verhuurders nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft Hcontrol een nieuwe applicatie voor het toegangssyteem bedacht. Eigenaar Norbert Snijders: "Door een volautomatisch boekingssysteem te ontwikkelen en dit te koppelen aan het toegangssysteem, wordt de verhuurder ook in het beginstadium werk uit handen genomen. Op de website van de verhuurder wordt een boekingssysteem geplaatst. De huurder kiest een bepaalde periode en boekt de woning. Op het moment dat de boeking betaald/bevestigd wordt, maakt het boekingssysteem een unieke, tijdgebonden code aan die toegang tot de huurwoning verschaft. De huurder krijgt deze code via de mail thuisgezonden en kan er op het moment van de huurperiode gebruik van maken. De koppeling van het volautomatische boekingssysteem aan het toegangssysteem maakt dat verhuurders nog gemakkelijker hun woning kunnen verhuren. Het systeem is geschikt voor zowel verhuurders met slechts één woning als voor vakantieparken met een breed scala aan vakantiewoningen."
De applicatie is op iedere website eenvoudig te implementeren.

Thuisgebruik
Het toegangssysteem is niet alleen handig voor verhuurders, maar ook voor bedrijven of zelfs in de thuissituatie. Ieder kind heeft zijn eigen unieke code en ook werknemers kunnen codes verkrijgen voor toegang tot het bedrijfspand. De registratie van de toegang tot het pand maakt het eveneens een veilig en controleerbaar systeem.

Meer informatie
Wilt u meer informatie verkrijgen over Hcontrol en haar producten, neemt u dan een kijkje op
www.hcontrol.nl. Uiteraard is het mogelijk om een demonstratie van het systeem te krijgen en zijn referenties op aanvraag verkrijgbaar.





Ingezonden persbericht