Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

12 maart 2010 - Groningen
Al uitgekeken op de Gerda?
Laat u inspireren door onze glossy! amongolia

Release donderdag
18 maart
Wonen & Co - de beurs, in Groningen

Bestellen? info@madeinmongolia.nl
Verkoopprijs: ¤ 4,95

Agenda
Release amongolia
18 maart 2010

Wonen & Co de beurs, Groningen
Martiniplaza

Geachte redactie,

Op 18 maart verschijnt het nul-nummer van amongolia, een uitgave van Stichting Made in Mongolia. Wij zouden het zeer op prijs stellen als u aandacht kunt geven aan deze bijzondere uigave. Amongolia wil een breed publiek bereiken met aandacht voor mens&natuur, kunst&cultuur, ondernemerschap&ontwikkeling. In de eerste editie vindt u tevens een openhartig interview met de Mongoolse ambassadeur Avirmed Battur (uit Brussel).

Amongolia wil bewust iets anders uitstralen dan u misschien zou verwachten bij een blad dat gaat over een ontwikkelingsland. Mongolië is ook een land dat in snel tempo moderniseert. Waar innovatieve oplossingen bedacht worden, waar jonge mensen internationale ervaring opdoen en daarmee hun land helpen ontwikkelen. Een land ook met veel aandacht voor kunst en cultuur. Met een bevolking die, ondanks (of misschien wel dankzij) de vaak barre leefomstandigheden, altijd in staat is positief en zelfbewust te leven.

Mocht u behoefte hebben aan meer informatie of beeldmateriaal neemt u dan contact met ons op. Het digitale bestand van het magazine sturen we u graag ter informatie en in vertrouwen toe.

Bijvoorbaat hartelijke dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke groet,
Matthea Dominique van Staden